15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Imam 20god. sa 18 sam počela raditi u jednom kaficu.

“Imam 20god. Sa 18 sam počela raditi u jednom kaficu.Radila sam 3 mjeseca i onda počela da se dopisujem, vidjam i to sa gazdom koji je imao suprugu, ljubavnicu i sinove.

Pored svih njih i mene. Kada smo pisali imali smo šifru 18.Da ga ljubavnica s kojom hoda javno ne bi provalila posto sa ženom nema kontakta. A gazdarica kafića je njegova ljubavnica.

Stariji čovjek, nižeg rasta, procelav, malo bucmast u licu.Zaljubila sam se iako može tata da mi bude.Moja mama sa kojom sam zivila je sve to znala.Kada završim s poslom njegova ljubavnica i on bi me odvezli kuci, potom bi on odvezao nju i onda se meni javio da ide kod mene. Svaki dan sam slušala pjesmu dan počinje kad mi dodjes noć kad od mene podjes.

Dolazio bi u 3-4 ujutru a odlazio u 5-6.Istetovirala sam njegovo slovo u katancu.Ljudi imam momka 2 godine.Tu sam dala otkaz i krenula s tim momkom i volim ga vise od svega.Ali opet kad se sjetim svog bivšeg gazde prorade mi neke emocije.Samo kada pročita da se sjeti 18.Uvijek ćeš mi bit pomisao.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

“Zabavljali smo se skoro 4 godine”

U R

“U braku sam i imam djecu sa ženom koju volim”

U R

Svake godine PINGVIN PREPLIVA 8.000 kilometara da bi video svog spasioca (VIDEO)

U R

Leave a Comment