15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Imam 18 godina i zaljubljena sam u maminog momka…

Imam 18 godina i zaljubljena sam u maminog momka. Mama želi da se uda za njega, ali… i ja to želim. Ne znam zašto mi se to događa. On ima preko 40 godina, ali volim ga toliko da bih život dala za njega. Možda je to jer sam odrasla bez oca, bez očinske ljubavi, pa u maminom momku vidim u tu vrstu ljubavi. Ne znam. Dugo sam skupljala hrabrost da mu sve priznam.

Znala sam kakve posljedice svega bi moja izjava ljubavi njemu mogla izazvat. Prošli vikend sam bila sama u stanu i od nekuda, kao da ga Bog poslao, pojavio se on.

Kada sam ga vidjela kroz prozor odmah sam sve sa sebe skinula i otključala vrata. Par minuta kasnije čula sam kako ulazi u stan, bila sam skroz gola i čekala. Sekunde su mi bile kao godine, a onda se pojavio. Ostao je šokiran, a ja sam glumila da mi je neprijatno.

Tada se on izvinio što je nenajavljen i bez kucanja ušao, te je izašao u hodnik. Ja sam se na brzinu obukla, onako lagano i pozvala ga da uđe. Nisam željela ništa više od toga za početak, ali ovo što sam uradila, bar mi se čini imalo je svrhe. Od tada je dolazi 4-5 puta i kako da kažem gleda me na drugačiji način. U očima mu vidim da kada me gleda, gleda kroz moju odjeću i vjerovatno zamišlja ono što sam mu prošli vikend pokazala.

Očekujem da će vrlo brzo i on sam poduzeti nešto da bi mi se približio na onaj način, način o kojem maštam već godinu i više… ako ne, onda ću ja krenuti u novu akciju. Najvažnije je da osjećam da me želi…”

Izvor: novi.ba

Related posts

NA AUTOPUTU SNIMIO PAR U AUTOMOBILU KOJI JE IŠAO 100 na sat: “Nisam mogao da vjerujem ŠTA RADE” (VIDEO)

U R

“Imam 18 godina i čitav život živim sa tatom…”

U R

Imala sam 44, on 22. Prevarila sam muža, a ono što je usledilo nisam očekivala ni u najluđim snovima

U R

Leave a Comment