8.6 C
Sydney
4. kolovoza 2020.
Magazin

JELENA KARLEUŠA UGLEDALA SNIMAK NA KOJEM PANDURI TUKU MLADIĆE NA KLUPI: Evo šta je poručila policiji, HAOS NA INSTAGRAMU!

Prva među pjevačima koja je odreagovala na društvenim mrežama povodom protesta koji se dogodio sinoć u Beogradu ispred Skupštine Srbije je Jelena Karleuša.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila slike sinoćnog protesta uz opširan propratni tekst u kome je osudila policiju i podržala građane.

“Kao javna ličnost u Srbiji koju prati najveći broj ljudi, samim tim i kao najuticajnija javna ličnost, osećam potrebu da osudim policijsku brutalnost koja se desila sinoć u Beogradu. Da, ja sam ćerka policajca i osuđujem ovo. Da, ja sam Beograđanka i osuđujem ovo”, počela je Karleuša, te dodala:

“Desili su se protesti građana. Građana koji plaćaju svakog policajca i svakog ko je izabran da ovoom zemljom vlada. Niko ne smije da bije narod, niko ne sme da baca suzavac na narod. To je velika greška. Da, huligane koji ruše i pale, upadaju u Skupštinu, treba zaustaviti, ali narod koji protestuje mirno niko ne sme da tretira ovako”, napisala je Jelena, pa se osvrnula i na svoje kolege.

“Uopšte me ne interesuje da li druge javne ličnosti ne smiju ili neće da reaguju. Njihovo pravo. Uopšte me ne interesuje da li ću imati posljedice zbog ovoga. Ono što sam ja prošle godine preživjela od strane medija pod palicom vlasti malo ko bi preživo. Ali ja jesam. Smatram da sam pravična i da kažem kako jeste. Uvijek. Zato me i vole i mrze. Ali me ni to ne interesuje, iskreno. Radim samo onako kao mi savjest i srce kažu. A kažu mi da niko ne smije da ide protiv ovog siromašnog naroda. Niko ne smije da bije sinove ove zemlje. Apsolutno niko”, zaključila je Karleuša.

Pjevačica je u međuvremenu izbrisala slike i status sa Instagrama.

Izvor: novi.ba

Related posts

ŠTA URADI CRNI SINE?! PRVO JE PREŠAO NA ISLAM, A ONDA OBJAVIO OVU FOTOGRAFIJU: Pogledate na šta sad liči

U R

CECA ZAPJEVALA ISPRED BOLNICE, SVI SE OKUPILI OKO NJE: Hoće da pukne od sreće, A TEK ANASTASIJA (FOTO)

U R

KARLEUŠA SVA U ZELENOM DOŠLA NA SNIMANJE ZVEZDE GRANDA: Navlačila je haljinu, a kad su joj vidjeli cipele ZASTALI SU, ŠTA JOJ JE OVO NA NOGAMA? (FOTO)

U R

Leave a Comment