6.7 C
Sydney
4. kolovoza 2020.
Magazin

ILDA ŠAULIĆ DANAS OBJAVILA DA JE TRUDNA I ZARAŽENA KORONOM, A VEČERAS OBJAVILA OVO: Na kućnu adresu joj stigao OGROMAN POKLON (FOTO)

Ilda Šaulić navodno je na rođendan brata Mihajla saznala da je u drugom stanju i da će se kroz nekoiliko mjeseci drugi put ostvariti kao majka.

Kako bi bila mirna, tada se testirala i na koronavirus, pa prema pisanju domaćih medija – saznala da je pozitivna. Prema daljim navodima, nije imala nikakve simptome dok se nije testirala, a zatim je izgubila čulo ukusa i mirisa.

Temperaturu nije imala, ali svakako se odmah izolovala. Njen suprug i kćerka negativni su na koronu.

“Izolovala se odmah, a njen suprug i kćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se osjeća, a gdje se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari… Važno je da se dobro osjeća, a sve drugo je manje bitno”, dodaje on.

Podsjetimo, Ilda i njen suprug Bojan prije četri godine postali su roditelji po prvi put. Nakon prvog porođaja, Ilda je u više navrata isticala kako bi volela da rodi još djece, te da njena kćerka dobije brata ili sestru.

Ildu je prije 2 sata dočekalo iznenađenje. Pjevačica je pred vratima pronašla cvijeće i u njemu poruku “Volim te”. Ilda je ovo odmah uslikala i podijelila na svom profilu.

Evo kako je to izgledalo:

Izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

NAPUNILA 41 GODINU, IMALA NAJGORU GODINU U ŽIVOTU: A sad Karleuša ima samo jednu želju, MNOGI ĆE SE RASPLAKATI KAD JE ČUJU!

U R

KRILA JE OD MEDIJA, a kao da su blizankinje: Ona je ROĐENA SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ, pjevačica je ovo pokušala sakriti!

U R

KARLEUŠA IZVRIJEĐALA KANDIDATA U PRVOM KRUGU, REKLA MU DA JE MUSAV I DRVOSJEČA: Ponovo se pojavio u studiju, PRAVI FRAJER, MOŽETE LI GA PREPOZNATI?!

U R

Leave a Comment