13.2 C
Sydney
10. srpnja 2020.
Zanimljivo

Lažem muža već duže vreme da me maltretiraju na poslu i teraju me da ostajem duže…

Lažem muža već duže vreme da me maltretiraju na poslu i teraju me da ostajem duže da radim neplaćeno a zapravo se posle normalnog radnog vremena odlazim videti sa šefom bolnice…

Za Novu godinu takodje planiram da ga slažem da radim u treću smenu a već sam se dogovorila da to veče proslavim sa ljubavnikom, otišli bi na neku večeru, toplu vodu, šampanjac.

BONUS:

Zovem ja drugaricu da izađemo, kaže ona da ne može jer joj je umrla baba. Bila je dugo bolesna… živela je sa njom u kući, ali nisu imale neki odnos. Nakon možda 2 nedelje izađemo, posle grada odem da prespavam kod nje. Legnemo, ona zaspi kao top, a ja ožednim nenormalno.

Budim je, kažem joj da mi donese vodu jer mi je neprijatno da idem sama, a i malo mi je frka jer je baba spavala u dnevnoj kroz koju bih morala da prođem da bih došla do kuhinje. Ne registruje me ona… i ja ipak odlučim da odem po vodu. Otvaram vrata i neko leži u babinom krevetu, noge mi se odsekle, srce stalo… pogled ne mogu da pomerim, nisam luda, leži baba!

Dolazim do sobe, histerično počnem da tresem drugaricu… pričam joj kako baba leži u sobi, a ona mi onako pospana kaže pa šta?! Ja reko’ pa mrrrtva je! Ona kaže:”A tooo… ma, ja ti to rekla jer me mrzelo da idem u grad!” U životu se toliko nisam uplašila!

Izvor: info-magazine.site

Related posts

ISTINIT DOGAĐAJ: PRIČA O MLADIĆU KOJI JE ŽELIO SMRT SVOJE MAJKE, A KOJU JE OSTAVIO U BOLNICI…

U R

“Sinoć sam s posla svratila na piće u kafanu…”

U R

“Imala sam 20 godina kada sam tek rođenu kćerku ostavila…”

U R

Leave a Comment