13.2 C
Sydney
10. srpnja 2020.
Magazin

UŠLI SU U PORODILIŠTE I USLIKALI VELJKOVOG I BOGDANINOG SINA: Bogdana leži i drži Željka za ruku, SLIKA RASPLAKALA SVE (FOTO)

Željko Ražnatović, sin Veljka i Bogdane Ražnatović. danas je stigao na svijet i tako usrećio dvije porodice, kao i njihove prijatelje i rodbinu.

Slavlje u vili Cece Ražnatović uveliko traje, te su se u vili poznate pjevačice okupili Veljko, Anastasija, kao i Bogdanine sestre i majka Danijela.

Da Bogdana ima veliki broj prijatelja, dokazuje činjenica i da su uzbuđeni i srećni smo nje, te su se i okumili, te ju je danas i posjetila draga prijateljica i kuma Tamara.

2

Tamara je posetila Bogdanu i malog Željka u privatnoj klinici gdje se porodila gospođa Ražnatović,a potom je objavila i fotografiju sa njima na svom Instagram storiju.

1

Doduše, lica Bogdane i mališana koji je stigao danas na svijet se ne vide, te je Tamara objavila njihov stisak ruke, što je raznježilo sve njene pratioce.

Izvor: novi.ba

 

Related posts

SANJA KUŽET SLOMLJENA, PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD: Došla na rođendan Ane Bekute, PA OTKRILA VELIKU ISTINU!

U R

ANASTASIJA PRIJE 10 DANA DOBILA SNAJKU, EVO ŠTA DANAS PRIČA O NJOJ. Otkrila je prve tajne iz BRAKA Veljka i Bogdane, ŠTA ĆE JOJ BRAT REĆI??

U R

TUGA, OGLASILA SE MILICA PAVLOVIĆ, SRCE JOJ SE SLOMILO: Evo šta je snašlo, pjevačica van sebe

U R

Leave a Comment