19.8 C
Sydney
30. studenoga 2020.
Zanimljivo

“Muž me vara sa klinkom koja je sigurno 20 godina mlađa”

Muž me vara sa klinkom koja je sigurno 20 godina mlađa od nas. U braku smo 17 godina i zadnja 3 mjeseca sam primjetila velike promjene u ponašanju mog mužu.

Ono što mi je naviše privuklo pažnju je naglo smanjenje njegove plate. Imam dovoljno godina i odmah sam posumnjala u njegovu vjernost…

Juče mi je rekao da se neće vraćati sa posla i da će ovaj vikend da provede u planini na vikendici SAM, znala sam da laže. Sinoć negdje oko 8 sati pozvala sam taksi i uputila se prema našoj vikendici.

Kada sam došla ispred sam zatekla parkirana 2 automobila, auto mog muža i još neki meni nepoznat. Prišla sam vikendici i kroz prozor vidjela te kako se moj muž i ta neka klinka od oko 20-ak grle.

Mjesecima sam sumnjala sam, ali sam se potajno nadala da griješim, počela sam da se tresem od šoka i tada sam od muke proplakala. Nisam znala šta da radim, vratila sam se do taksija i taksistu zamolila da se odalji nekih kilometar od vikendice i da me čeka, a ja sam se vratila i kamenicom razbila prozor na vikendici.

Dok su se moj muž i ta njegova “sabrali” ja sam već bila daleko. Evo cijelu noć sam preplakala, ne znam šta da mislim, šta da radim. Imam 40 godina, da se razvedem kako u voim godinama da nastavim sama, kako da nađem drugog, da nastavim da živim sa njim, uh… ne mogu, onda djeca koja ulaze u pubertet kako bi reagovala… glava hoće da mi eksplodira, milion pitanja, a ni na jedan nemam odgovor.

Možda, možda opet kažem jer nikada nisam bila takva, možda i ja treba da nađem nekoga mlađeg, možda je osveta najbolja kazna…

Related posts

“Do prije par mjeseci bila sam najsretnija žena, dobar muž, troje djece, svi hvala Bogu zdravi i mislila sam da mi tu sreću ništa i niko ne može unišiti. “

U R

Imam 40 godina, u braku sam i nedavno sam ostala trudna…

U R

“U braku smo 13 godina, imamo 3 sina i ja sam se zaljubio u moju studenticu…”

U R

Leave a Comment