15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Moja najbolja prijateljica mi je prije 10-ak dana rekla da me moj muž vara…

“Moja najbolja prijateljica mi je prije 10-ak dana rekla da me moj muž vara. U braku smo skoro 10 godina i nikada u njegovu vjernost nisam posumnjala. Baš me to šokiralo, ali i dalje nisam vjerovala…

Međutim, moja prijateljica je bila uporna u tome da mi otvori oči i da me ubijedi da me moj muž vara. Čak je rekla da zna i sa kojom djevojkom me vara i gdje se viđaju.

Tada sam počela vjerovati da zaista govori istinu. Danas mi je poslala poruku da odem u hotel na ulazu u grad. Noge su mi se bukvalno odsjekle od šoka… Ništa se nisam ni spremala, uzela samk ljučeva od auta i krenula ka hotelu. Čekala sam na parkingu, čekala… vrijeme mi nikada sporije nije prolazilo, a onda je iz hotela izašao moj muž i to sa MOJOM… MLAĐOM SESTROM

Od šoka sam se počela tresti, srce mi je lupalo i mislila sam da ću u tom trenutku da eksplodiram, da umrem. Bili su nasmijani i veseli kao da su sami na svijetu.

Ona je tek prošle godine napunila 18 godina. Ne znam šta da mislim, šta da radim, kako da se postavim u cijeloj situaciji. Iz ovoga svega moram izaći, ali kako… ako javno otkrijem to će biti neviđena sramota i za mene i za moje roditelje, na kraju posebno za moju sestru. SESTRA MI JE .”

Izvor: novi.ba

Related posts

“Nerviraju me ovi aplauzi za zdravstvene radnike…”

U R

BILA JE NAJDLAKAVIJA ŽENA SVIJETU, OBRIJALA JE LICE PA SE UDALA: Kad vidite kako danas izgleda, ZANIJEMIT ĆETE!

U R

“Kada sam se udala, prvo jutro mi je svekar rekao”

U R

Leave a Comment