SVAKA BRADAVICA ĆE NESTATI: Stavite na njih sok ove biljke i svjedočit ćete ČUDU! - Saznajvise
8.5 C
Sydney
1. lipnja 2020.
Lifestyle

SVAKA BRADAVICA ĆE NESTATI: Stavite na njih sok ove biljke i svjedočit ćete ČUDU!

Bradavice su kožne infekcije uzrokovane humanim papiloma virusom (HPV), a njihov izgled i veličina ovise o tome gdje se nalaze jer mogu promijeniti izgled zbog traumatizacije i iritacije kože.

Bradavice se mogu pojaviti bilo gdje na tijelu no imaju tendenciju pojave na toplim i vlažnim mjestima, kao što su male posjekotine ili ogrebotine na prstima, rukama i nogama. One su obično bezbolne, osim ako se pojave na tabanima pa tijekom hodanja isto tako stvaraju i smetnje.

Bradavice se mogu pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi no češće se pojavljuju kod djece, a mogu nastati prijenosom virusa s čovjeka na čovjeka, odnosno dodirom.

r

Bradavice se mogu podijeliti na kožne fibrome i virusne izrasline koje nastaju kao posljedica HIV-a. Ukoliko su vam se na koži pojavili kožni fibromi onda ne morate odmah započeti sa liječenjem, jer su oni bezopasni, ali predstavljaju samoo estetski problem. Međutim, ako imate virusne bradavice, onda je neophodno liječenje kako biste zaštitili svoje zdravlje.

r1

Na internetu se može pronaći mnogo savjeta kako bradavice mogu nestati prirodnim putem, a ova tinktura se izdvaja jer je baš svima pomogla.

Potrebno vam je:

– žuti sok rosopasa

r2
Primjeniti ovu tinkturu direktno na bradavicu i ostavite da djeluje neko vrijeme. Ubrzo ćete primjetiti kako bradavice nestaju.

r1r5

Izvor: novi.ba

Related posts

ONA POJEDE PO JEDAN LIST ČUVARUĆE ČIM USTANE Poslije nekoliko dana nije mogla da vjeruje šta joj se desilo

U R

JEDETE LI BANANE NA PRAZAN STOMAK?! NE SMIJETE NI POMISLITI NA TO: Prijeti vam VELIKA OPASNOST!

U R

SIJA KAO NOVO, OTKRILA SAM BIZARAN NAČIN ČIŠĆENJA WC-A, BEZ RIBANJA: Otkako ovako čistim život mi je puno lakši

U R

Leave a Comment