CECA POČASTILA TRUDNU BOGDANU, ZA BEBINU SOBU DALA ČITAVO BOGATSTVO: Zamantaće vam se od cifre, ovo je pretjerano! - Saznajvise
8.5 C
Sydney
1. lipnja 2020.
Magazin

CECA POČASTILA TRUDNU BOGDANU, ZA BEBINU SOBU DALA ČITAVO BOGATSTVO: Zamantaće vam se od cifre, ovo je pretjerano!

Naslhednik uskoro stiže, a pripreme za njegov dolazak su i dalje u toku

Veljko Ražnatović će početkom juna postati otac, a da se već uveliko raduje nasljedniku kog će mu roditi supruga Bogdana, jasno je i po tome što već priprema sobu sa nasljednika i ne žali para da sve bude uređeno na najvećem nivou.

Kako izvor blizak porodici Ražnatović otkriva, Veljko ne može da dočeka narednih nekoliko mjeseci i slobodno vrijeme je posvetio tome da olakša ovaj period Bogdani i da se pobrine za nasljednikovu oazu.

View this post on Instagram

Lepa moja snajka @bogdanaraznatovic ❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

– Iako su majke te koje svaki sekund koriste razmišljajući o sobi za bebe i sve što je vezano za opremu pred rođenje djeteta, kod Bogdane i Veljka je to obrnuto. On je riješio da potpuno odmijeni Bogdanu i da većinu obaveza riješi sam, kako se ona ne bi mučila. Kada ne trenira i nema obaveze, ulazi na sve moguće portale i gleda ponude za dječiju sobu, a često se desi da mu tako prođu sati i sati. Naravno, fokusiran je na strane sajtove, gde sitnice koštaju po nekoliko hiljade eura, ali se time uopšte ne opterećuje.

View this post on Instagram

Stockholm, jeste li spremni ?! ❤️😍💫💎

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

NOVAK ĐOKOVIĆ PONIŽEN! Nikada do sada NIJE DOŽIVIO OVO! SPUSTILA GA NA ZEMLJU KAO NIKO!

U R

KADA JE MARIJA POBIJEDILA PRIJE 4 GODINE SVIMA JE OBEĆALA DA ĆE SMRŠATI: Sad svi misle da je ovo Photoshop, niko ne može vjerovati DA OVAKO IZGLEDA (FOTO)

U R

Saša Kovačević važi za najzgodnijeg pjevača na estradi, a tek kad vidite kako izgleda njegova mama

U R

Leave a Comment