POTRESNA VIJEST OBJAVLJENA O PRINCU HARRIJU: Svjetski mediji saopštili tužne vijesti - Saznajvise
8.5 C
Sydney
2. lipnja 2020.
Magazin

POTRESNA VIJEST OBJAVLJENA O PRINCU HARRIJU: Svjetski mediji saopštili tužne vijesti

Prema pisanjima Magazina Globe, princ Harry je primljen na psihijatrijsku kliniku u Californiji zbog post traumatskog stresnog poremećaja, poznatijeg i kao PTSP.

Navodno je doživio i nervni slom, kao posljedicu majčine smrti čiju bol nosi od 1997, godine kada je stravično nastradala u saobraćajnoj nesreći, i kao posljedicu napuštanja kraljevske porodice nedavno sa suprugom Meghan Markle.

I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se Meghan dogodi što se dogodilo njegovoj majci. No taj nesebični i muževni čin došao je s cijenom, koju sada izgleda plaća boravkom u psihijatrijskoj klinici. Stariji član kraljevske porodice koji je želio ostati anoniman pojasnio je što se događa sa 35-godišnjim princem koji se preselio s porodicom u Los Angeles, gdje još traju mjere karantene, te je dodao da služenje vojske u trajanju od deset godina ostavilo dodatne posljedice na njega.

Izvor: novi.ba

Related posts

VELJKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO SLIKU ANASTASIJE U VJENČANICI, krila je ovo od svih: Pjevačica pocrvenjela od stida, POGLEDAJTE DOK JE NIJE IZBRISALA!

U R

VELJKO RAŽNATOVIĆ ŠOKIRAO SVE NA INSTAGRAMU, SPOMINJE UBISTVO Objavio sliku I NJU OZNAČIO, LJUT JE!

U R

NJE SMO SE SVI PLAŠILI, SJEĆATE LI SE JUDINE ŽENE? Kad vidite kako danas izgleda, past ćete sa stolice (FOTO)

U R

Leave a Comment