SEVERINU GRLI DRUGI MUŠKARAC ! Ostavila Igora, a sad objavila sliku s njim, SVI GA DOBRO ZNATE - Saznajvise
8.5 C
Sydney
2. lipnja 2020.
Magazin

SEVERINU GRLI DRUGI MUŠKARAC ! Ostavila Igora, a sad objavila sliku s njim, SVI GA DOBRO ZNATE

Severina na društvenim je mrežama čestitala rođendan svom PR-ovcu, ali i bliskom prijatelju Davoru Grginu.

“Koliko sam se s tobom nasmijala i koliko se svaki put obradujem kad te vidim… Jer neki se ljudi moraju voljeti. Sretan rođendan, prijatelju”, napisala je pjevačica uz četiri dosad neviđene fotografije.

Ranije mu je čestitala i Iva Jerković.

“Šta reći za tebe osim da si prijatelj za poželjet, koji je tu, kako za mene tako i za svakog drugog. Sve što si dao meni i drugima, neka se tebi vrati… Samo to ti želim, jel je to jako puno… Sretan rođendan ljubavi…”, napisala je.

screenshot-87

Čestitala mu je i Iva Radić.

 

“A šta mislite tko je to? Uz koga se samo ovako mogu stisnuti. Kad bi on htio, ja bih bila samo njegova, al on to ne žeeeeli, ono fakat ne žeeeli i točka. A nije da sam jedina s tim željama. U svakom slučaju on je sve samo ne “Basic”, naj cool frajer kojeg znam i uz kojeg sam neopisivo sretna. Dala bih se kladiti da se nisam nikad s nikim tako smijala, ono kad si nigdje e pa onda je on tu. Možda te dočekam u nekom drugom životu, ili sam te imala u prošlom, u ovom ću te evidentno imati kao naj frenda! #mojBajpas, lav ju, tvoja kitty”, napisala je.

Izvor: novi.ba

Related posts

ŽENA MU JE MLAĐA OD NJEGA 17 GODINA, KRIJE JE OD JAVNOSTI, A SADA SU OBJAVLJENE NJENE SLIKE: Past ćete u trans kad vidite kako izgleda

U R

ISPLIVAO VIDEO, ANU NIKOLIĆ NAPALI DA KORISTI FOTOŠOP A EVO KAKO USTVARI IZGLEDA: U ovom izdanju je još niste vidjeli, SNIMAK SVE OTKRIO!

U R

I VELJKO PROSLAVIO SVOJU MOMAČKU: Ceca se popela na stol I BACALA PARE, A ONDA SU NJU UGLEDALI, BOGDANI NEĆE BITI SVEJEDNO!

U R

Leave a Comment