POGLEDAJTE SLIKE IZ SREBRENICE GDJE FIKRET SADI MALINE ! Ovdje je zaradio bogatstvo! (FOTO) - Saznajvise
8.5 C
Sydney
2. lipnja 2020.
Vijesti

POGLEDAJTE SLIKE IZ SREBRENICE GDJE FIKRET SADI MALINE ! Ovdje je zaradio bogatstvo! (FOTO)

Fikret Hodžić, popularni voditelj revijalnih emisija na Hayat TV-u i autor knjige “I ja sam iz Srebrenice”, trenutno je u žiži interesovanja javnosti zbog afere oko nabavke respiratora.
Mediji danima pišu o nabavci respiratroa koje je uvezao iz Kine, a sve u saradnji sa Civilnom zaštitom. O navedenom istražuju i nadležni organi. A ono što je nama privuklo pažnju je zasad malina koji Fikret ima u rodnoj Srebernici.

fikret-azra
Fikret je prije nekoliko godina za Faktor objsnio zbog čega je upustio u priču oko uzgoja malina, a evo šta je rekao: “Ulazak u poljoprivrednu djelatnost za mene je, prije svega, povratak u mjesto odakle sam krenuo na put koji je, manje-više, poznat. U Srebrenicu sam i bez tog posla išao vrlo često, i gledajući neobrađena polja, pomislio da je prava šteta ne uraditi nešto korisno, ne samo za sebe nego i za društvo. Ne samo na zemlji koja je u vlasništvu moje porodice nego širom BiH, mogu se zasaditi brojne vrste voća i povrća, ali, nažalost, svjedočimo neiskorištenim potencijalima. Ako sam imao mogućnost da nešto promijenim, to sam i uradio, a izbor maline i kupine bio je praktičan, trebalo bi da izvrsno uspijevaju na tom tlu”.

A kako izgleda njegovo imanje možete vidjeti na fotografijama:

screenshot-85

screenshot-84

screenshot-83

malineqs

Foto: instagram

Izvor: novi.ba

Related posts

GLUMICA ZARAŽENA KORONOM SE JAVILA IZ KARANTINA: Bondova devojka otkrila LEK i šta je KLJUČNO ZA OPORAVAK!

U R

OVO SU LICA LJUDI KOJI SU POBIJEDILI KORONAVIRUS I IMAJU PORUKU ZA CIJELI SVIJET: “Zaspala sam, a kad sam se probudila..”

U R

OVOJ MATURANTICI NISU DALI DA OVU SLIKU STAVI NA ŠKOLSKI PANO SA DRUGIM MATURANTIMA ! Vidite li sporni detalj na slici?

U R

Leave a Comment