POGLEDAJTE KAKO CECA IZGLEDA BEZ GRAMA ŠMINKE ! Natečena i naborana, a tek kad joj vidite vrat (FOTO) ⬇️ - Saznajvise
8.9 C
Sydney
1. lipnja 2020.
Magazin

POGLEDAJTE KAKO CECA IZGLEDA BEZ GRAMA ŠMINKE ! Natečena i naborana, a tek kad joj vidite vrat (FOTO) ⬇️

Folk diva, Svetlana Ceca Ražnatović uvijek daje sve od sebe da izgleda savršeno bilo da je riječ o koncertima ili televizijskim gostovanjima.

Ipak, ona povremeno zna da ih obraduje i fotografijama i snimcima na kojima pratioci na društvenim mrežama mogu da je vide u potpuno opuštenim izdanjima.

Upravo to je bio slučaj i danas, kada je Ceca objavila video zapis iz kola, gdje odmah pada u oči to da pjevačica nije brižljivo isfenirana, odnosno da joj nije svaka dlaka na svom mjestu.

Detalj koji nikom nije promakao je da Ceca na sebi nije imala ni trunku šminke, a da je uprkos tome izgledala neprepoznatljivo.

cec1e

cecaa12
Foto: Instagram/Printscreen

Podsjetimo, Ražnatovićeva je provela dva cijela meseca u izolaciji u svom domu , zbog čega nije dugo nije viđala ćerku Anastasiju, koja je uglavnom bila u Novom Sadu, i sina Veljka, koji sitno broji do porođaja supruge Bogdane u njenom rodnom Titelu.

Pjevačica ih je oboje nedavno posetila, te su na taj način nadoknadili propušteno vrijeme.

Izvor: novi.ba

 

Related posts

VILA OD 2 MILIONA EURA, šta mislite ko je vlasnik: Nije ni Ceca, niti Brena, OVA PJEVAČICA ŽIVI U NAJSKUPLJOJ VILI U BEOGRADU (VIDEO)

U R

BRENA SJEDILA U RESTORANU SA DUŠKOM TOŠIĆEM, NAKON NJENIH RIJEČI ON ZAPLAKAO: Spomenula mu je Jelenu i RAZVOD, a onda mu OTKRILA VAŽNU TAJNU!

U R

CIJELI INTERNET PRIČA O POTEZU MARIJE ŠERIFOVIĆ, SVE JE IZNENADILA: “Dajte mi broj od tih ljudi, sad ću to da riješim..”

U R

Leave a Comment