Moj prvi muž. Lep, trenirao, dobar u krevetu. Nakon venčanja bio sve lošiji. Opijao se, drogirao se, varao me - Saznajvise
22 C
Sydney
31. ožujka 2020.
Zanimljivo

Moj prvi muž. Lep, trenirao, dobar u krevetu. Nakon venčanja bio sve lošiji. Opijao se, drogirao se, varao me

“Moj prvi muž. Lep, trenirao, dobar u krevetu. Nakon venčanja bio sve lošiji. Opijao se, drogirao se, varao me. Ja sam htela decu, ali on nije. Na kraju ga uhvatim s oženjenim prijateljem.

Rastanemo se i nakon 3 godine upoznam novog dečka. Jače građen, dlakav, loptu zna prepoznati samo na slici, pomalo smotan. Pre nekoliko godina ne bih ga ni pogledala. Ali, imao je ono nešto. Pre mene imao samo jednu curu i nije bio nešto u u krevetu. ALI, on je tako dobar. Nismo imali puno novca, ali često smo išli negde i poklanjao mi sitnice.

Zaprosi me i ja pristanem. U prvoj trudnoći sam imala izlieve ljutnje i vikala sam često na njega, terala ga, pretila. On je ostao miran. Pazio je na mene, čuvao mene i dete. Nakon porođaja nije mi dopustao da radim po kući. Kuvao je, čistio, prao. I sada, nakon 10 godina braka, 3 dece nije se nimalo promenio. I dalje se volimo kao prvog dana. A bivši je u zatvoru. Pouka: devojke gledajte i one dečke koji nisu baš atraktivni. I oni imaju srce.

Izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

“Užasno me nerviraju moja komšinica 10 godina mlađa od mene i moj muž”

U R

“Bila sam luda za njim godinu dana i znala da on u meni vidi samo prijateljicu”

U R

“Čistila sam sobu i našla sam mužov stari telefon…”

U R

Leave a Comment

twenty − 14 =