"Kada sam imao pet godina udario me kamion gradske čistoće..." - Saznajvise
22 C
Sydney
31. ožujka 2020.
Zanimljivo

“Kada sam imao pet godina udario me kamion gradske čistoće…”

“Kada sam imao pet godina udario me kamion gradske čistoće. Vozač se kleo da me nije vidio, a ja sam tom prilikom dobio prelom lobanje, prelom desne potkoljenice i bezbroj posekotina i modrica.

Na prvoj operaciji doktori su rekli mojima da je šteta na mozgu velika i da nisu sigurni da ću ikada dostići mentalnu zrelost veću od mentalne zrelosti petogodišnjaka i da je najvjerovatnije da će me opet učiti da hodam i govorim.

Poslije druge operacije su prognoze bile još crnje jer su rekli da ću biti biljka i da će morati o meni da se brinu 24/7 do kraja mog života.

Na moju sreću pogrešili su oba puta. Malo posle druge operacije ja sam prohodao, naučio da čitam i pišem još prije škole, bio jedan od najboljih đaka u osnovnoj i srednjoj i evo me na kraju ETF-a. Na taj nemili događaj me samo podsjeća ogroman ožiljak na potiljku koji se vidi samo kada se ošišam ”na keca” i ništa više.

Doktor koji je vodio moj slučaj je sada u penziji i poprilično star i još uvijek ne može da povjeruje u moj oporavak. “

Izvor: novi.ba

Related posts

“Moja svekrva vara mog svekra sa njegovim rođenim bratom”

U R

“Moja mama je ful riba, ima 38 ali se ne razlikuje mnogo od mene…”

U R

BOJANA STAMENOV PREDSTAVLJALA JE SRBIJU NA EUROSONGU, A SINOĆ SU JE USLIKALI U OVOM IZDANJU: Pričali su da je smršala, OČI SU IM STALE KAD SU JE VIDJELI!

U R

Leave a Comment

1 × 4 =