8.6 C
Sydney
4. kolovoza 2020.
Magazin

ŽENA IZ LIBIJE GODINU DANA ŠILA SVOJU VJENČANICU Kad su vidjeli rezultat ostali u ŠOKU, NIJE MOGUĆE DA JE OVO SAMA NAPRAVILA! A tek donji dio

Libanka Dana Voli Zajat nije uspjela da pronađe u radnjama vjenčanicu koja joj se baš dopada, pa je riješila da napravi nešto sasvim drugačije. Sama je nacrtala skicu toalete koja odgovara njenoj ličnosti i upustila se u proces izrade vjenčanice koji je trajao nevjerovatnih godinu dana.

Naravno, rezultat je vjenčanica koja bukvalno ostavlja bez daha.

1

Dana se za saradnju obratila libanskom brendu “Esposa”, čiji su joj ljudi izašli u susret i punih 365 dana radili na vjenčanici. Zanimljivo je da je samo ručno našivanje bisera i perli trajalo dva mjeseca – dakle, vjerovatno duže nego vaša posljednja veza!

2

Ona je čitav proces zabilježila i objavila na Instagramu, a kada je vjenčanica konačno bila gotova – postala je najveći modni hit na internetu.

3
4

Zapravo, vjenčanica se ljudima toliko dopala da je njen hešteg #doonieandsamer postao priličmo popularan i trenutno ima preko 700 objava na Instagramu!

Izvor: novi.ba
 

Related posts

JELENA KARLEUŠA NAPISALA DUŠKU NA INSTAGRAMU DA MU JE ŽAO ZBOG SVEGA, A SADA SE DUŠKO OGLASIO: Objavio samo jednu sliku, ona ga grli, A ON PRESRETAN!

U R

“ON JE VEĆA MUŠKARČINA OD SVIH NJIH!” Rada Manojlović progovorila o ZABRANJENIM TEMAMA! Harisu neće biti DOBRO koliko je nahvalila MILANA STANKOVIĆA!

U R

DRAGANA MIRKOVIĆ USRED PANDEMIJE KORONA VIRUSA UHVAĆENA U OVOM IZDANJU: Evo šta radi, nećete vjerovat svojim očima!

U R

Leave a Comment