ŽENA IZ LIBIJE GODINU DANA ŠILA SVOJU VJENČANICU Kad su vidjeli rezultat ostali u ŠOKU, NIJE MOGUĆE DA JE OVO SAMA NAPRAVILA! A tek donji dio - Saznajvise
20.6 C
Sydney
26. veljače 2020.
Magazin

ŽENA IZ LIBIJE GODINU DANA ŠILA SVOJU VJENČANICU Kad su vidjeli rezultat ostali u ŠOKU, NIJE MOGUĆE DA JE OVO SAMA NAPRAVILA! A tek donji dio

Libanka Dana Voli Zajat nije uspjela da pronađe u radnjama vjenčanicu koja joj se baš dopada, pa je riješila da napravi nešto sasvim drugačije. Sama je nacrtala skicu toalete koja odgovara njenoj ličnosti i upustila se u proces izrade vjenčanice koji je trajao nevjerovatnih godinu dana.

Naravno, rezultat je vjenčanica koja bukvalno ostavlja bez daha.

1

Dana se za saradnju obratila libanskom brendu “Esposa”, čiji su joj ljudi izašli u susret i punih 365 dana radili na vjenčanici. Zanimljivo je da je samo ručno našivanje bisera i perli trajalo dva mjeseca – dakle, vjerovatno duže nego vaša posljednja veza!

2

Ona je čitav proces zabilježila i objavila na Instagramu, a kada je vjenčanica konačno bila gotova – postala je najveći modni hit na internetu.

3
4

Zapravo, vjenčanica se ljudima toliko dopala da je njen hešteg #doonieandsamer postao priličmo popularan i trenutno ima preko 700 objava na Instagramu!

Izvor: novi.ba
 

Related posts

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC ODMARA U SVOM KONJICU, a svoju ženu krije kao zmija noge: SAD SU JE USLIKALI, ONA JE UKRALA NJEGOVO SRCE!

U R

PRVI SNIMAK NA KOM SE VIDI BOGDANIN TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Veljko ponovo snimao ženu, A POGLEDAJTE NJENU REAKCIJU! (VIDEO)

U R

PRIJE BRAKA SA HARISOM IMALA JE 80 KILOGRAMA: Melina nije uvijek bila zgodna, ove SLIKE će vas razočarati!

U R

Leave a Comment

20 − ten =