EVO GDJE SU SAHRANJENI KOBI BRAJANT I NJEGOVA KĆERKA GIGI, AMERIČKI MEDIJI OBJAVILI SLIKE GROBLJA: Vječna kuća mnogih poznatih Amerikanaca - Saznajvise
19.5 C
Sydney
26. veljače 2020.
Magazin

EVO GDJE SU SAHRANJENI KOBI BRAJANT I NJEGOVA KĆERKA GIGI, AMERIČKI MEDIJI OBJAVILI SLIKE GROBLJA: Vječna kuća mnogih poznatih Amerikanaca

Kobi i Đijana Brajant koji su sa još sedam osoba tragično nastradali u helikopterskoj nesreći sahranjeni su prošlog petka u Memorijalnom parku “Pacific View” u Koroni del Mar.

Ceremocija ispraćaja na vječni počinak obavljena je u krugu porodice i najbližih prijatelja, prenijeli su američki mediji.

“Daily Mail” je objavio i fotografije mjesta na kojem počivaju Kobi i Đijana Brajant, a koje će, bez sumnje, biti posećeno od strane velikog broja poštovalaca legendarnog američkog košarkaša.

2139779-5-ff

foto: Printscreen

2139773-1-ff

foto: Printscreen

2139775-4-ff

foto: Printscreen

Javna komemoracija će biti održana simbolično po broju koji je Brajant nosio tokom drugog dijela svoje, 20 godina duge karijere 24. februara u “Stejpls centru” tako da će navijači i tada moći da odaju poštu legendi Lejkersa.

Izvor: novi.ba

Related posts

KLADIMO SE DA NE ZNATE PRAVO IME MILETA KITIĆA, DECENIJAMA OVU TAJNU ČUVA: Kada vidite kako se ustvari zove, BIT ĆE VAM JASNO ZAŠTO KRIJE!

U R

CECA ĆE OVU PJESMU PJEVATI NA VELJKOVOJ SVADBI SA SUZAMA U OČIMA: Najtužniji stihovi koje je Arkan OBOŽAVAO!

U R

NAPUNILA 41 GODINU, IMALA NAJGORU GODINU U ŽIVOTU: A sad Karleuša ima samo jednu želju, MNOGI ĆE SE RASPLAKATI KAD JE ČUJU!

U R

Leave a Comment

twenty − twenty =