KĆERKA JELENE KARLEUŠE NAPADNUTA U ŠKOLI, MALENA OSTAVILA PORUKU U SVOJOJ SOBI: Kad je Jelena ovo pročitala, ODMAH OBJAVILA DA SVI VIDE - Saznajvise
19.5 C
Sydney
26. veljače 2020.
Magazin

KĆERKA JELENE KARLEUŠE NAPADNUTA U ŠKOLI, MALENA OSTAVILA PORUKU U SVOJOJ SOBI: Kad je Jelena ovo pročitala, ODMAH OBJAVILA DA SVI VIDE

Pjevačica Jelena Karleuša svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama šta joj se dešava u životu kako privatnom tako i javnom, a ovaj put se pohvalila kćerkom Nikom

Popularna Diva, sveprisutna je na medijskoj javnoj sceni preko 20 godina, a aktivna je i na društvenim mrežama, te dijeli sa svojim obožavaocima detalje iz javnog i priatnog života. Ovaj put “Mala od skandala” se ne svađa, naprotiv diči se svojom kćerkom Nikom i njenim pisanjem dnevnika. Sve to je podijelila sa svojim Instagram pratiocima.

Mala Nika napisala je u svom dnevniku šta je sve radila tokom 3 dana, a budući da ide u internacionalnu školu, nema sumnje da Karleuša i suprug Duško Tošić itekako ulažu u znannje i obrazovanje svoje djece.

Osim lijepih stvari da je pozvana na rođendan, uz sretnu vijest, napisala i šta joj se sutradan na istom događaju desilo.

– Slavljenik me napao na rođendanu – napisala je Nika.

To je slikovito objasnila kako je dječak, čiji je rođendan bio napao te su se potukli.

Osim što je napisala šta je sve radila, djevojčica je to i nacrtala. Usput, da krv nije voda, pokazuje i to što je Nika napisala da su 7 dana proveli u Dubajiu. Realno dijete, nije ništa slagalo.

Izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

GOCA TRŽAN: Razvodim se od supruga! RAŠA: Slobodan sam – sa PONOSOM! EVO ŠTA SE DESILO!

U R

SRBI U NEVJERICI, NOVAK SE ZBOG ZDRAVLJA ODRIČE TENISA: “Pričao sam sa suprugom, roditeljima i braćom i…”

U R

DANAS JE JEDNA OD NAJBOLJIH RIBA NA ESTRADI, A MOŽETE LI JE PREPOZNATI NA OVOJ STAROJ SLICI: Kad čujete o kome se radi NEĆE VAM BITI DOBRO!

U R

Leave a Comment

15 − seven =