31.7 C
Sydney
26. siječnja 2021.
Zanimljivo

“Godinama radim kao sekretarica gradonačelnika…”

“Godinama radim kao sekretarica gradonačelnika i svaki dan dolazim kući oko 16:30, standardno. Muž ne radi, čeka me veseo i nasmijan sa kafom i ručkom.

Sve je bilo super do unazad par mjeseci kada je počeo da ima problema u debelog crijeva… kako mi je govorio unutarnji hemoroidi. Nikada nije želio da ide kod ljekara, a sve češće je imao probleme i svakim danom mu je bilo gore. Ova sedmice mu je bilo lošije nego ikada, svaki dan kada bih došla sa posla toliko je jaukao da me uhvatio neopisiv strah.

Danas sam zamolila gradonačelnika da me pusti ranije sa posla, na sreću, ili nesreću pustio me je. Došla sam kući negdje oko 13.30 kada me vidio na vratima u pogledu sam vidjela da je iznenađen i uplašen. Kroz glavu mi je prošlo da mu nije dobro, ušla sam u stan, a u tom trenutku je iz kupatila potpuno gol izašao njegov najbolji prijatelj…

Nisam mogla da vjerujem, tačnije nisam željela, govorila sam u sebi da je slučajnost, ali sve je bilo jasno.

Čovjek sa kojim živim 15 godina je gej, život mi se srušio u trenu, sve je laž, njegova ljubav prema meni je laž, se je laž… Ne znam kako dalje, sa jedne strane ga volim, sa druge… OVO… Od juče me ubjeđuje da i on mene voli, ali da je to što radi jače od njega i da ga čini sretnim i zadovoljnim. Da mi je barem sam sve priznao, možda bi mi bilo lakše, ovako ne znam šta da radim.

Izvor: novi.ba

Related posts

“Sa 20 godina sam dala tek rođenu ćerku na usvajanje”

U R

APOTEKARKA IZ BIH OČARALA BALKAN: Zbog Lejle nije problem ČEKATI U REDU, A KRISTINA MANDARINA JE MALA MACA ZA NJU! Pogledajte njene KVALITETE!

U R

“U Italiji sam u karantini…”

U R

Leave a Comment