13.2 C
Sydney
10. srpnja 2020.
Vijesti

DANA IZ VIŠEGRADA JE CIJEPALA DRVA ZA OGRIJEV, a onda je na oblici ugledala nešto OD ĆEGA SE ZALEDILA

Kada je Dana Marić iz naselja Bikavac u Višegradu nabavljala drva za ovu zimu, nije očekivala da će prilikom cijepanja ugledati datum koji joj je sledio krv u žilama.

– Kupila sam metarska drva u oblicama i pozvala prijatelja da to isijcepa. Poslije nekog vremena čula sam da me doziva da nešto pogledam. Ispred mene je stajala oblica podijeljena na pola na kojoj su u unutrašnjosti bili ispisani brojevi 2, IV, 1985 – kaže Dana.

2

Foto: RINA

Iako taj datum njoj ne znači ništa, ipak joj nije bilo svejedno pitajući se zašto je baš to završilo u njenim rukama i da li možda nosi neku poruku.

3

Foto: RINA

– Djeca mi kažu da se ne sikiram, ali ko zna zašto je taj datum neko upisao u drvo i šta se tad zapravo desilo. Vjerovatno su to uklesali dok je drvo bilo mlado – priča Dana.

1

Foto: RINA

Izvor: novi.ba


 

Related posts

OVA DVOJICA MUŠKARACA SU POBIJEDILA KORONA VIRUS, SADA IMAJU PORUKU ZA SVE: Nije imao terapiju, nije bio u bolnici, OVO JE NAJBITNIJE DA URADITE I BEZ BRIGE! Share

U R

NAJVEĆA SAHRANA U HISTORIJI, LOS ANGELES TIJESAN ZA OVOLIKO LJUDI: Zastave na pola koplja, LJUDI SLOMLJENI OD BOLA I TRAGEDIJE!

U R

OVAJ DOKTOR JE DAO NAJBOLJE OBJAŠNJENJE KORONE OTKAD JE SVE POČELO: Ovo svi moraju da vide!

U R

Leave a Comment