GAĐALI JE IZ PUBLIKE, CECA USRED BUDVE OVO OTPJEVALA: Svi skočili na noge kad su čuli, POGLEDAJTE SNIMAK (VIDEO) - Saznajvise
25.8 C
Sydney
25. siječnja 2020.
Magazin

GAĐALI JE IZ PUBLIKE, CECA USRED BUDVE OVO OTPJEVALA: Svi skočili na noge kad su čuli, POGLEDAJTE SNIMAK (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović na reprizi Nove godina pjevala je u Budvu, a Stari grad je bio premal da primi sve koji su željeli da uživaju u Cecinim hitovima.

U jedno trenutku, pevačica je zapjevala: “Crna Gora i Srbija to su jedna familija” i tako izazvala oduševljenje među publikom.

Pjevačica nikada nije krila da Crnu Goru i Srbiju doživljava kao “jednu familiju”, a poznato je da je njen pokojni suprug Željko Ražnatović bio porijeklom Crnogorac.

Takođe, i Veljko Ražnatović, mladi bokser i pjevačicin sin, nedavno je u Banjaluci, tokom meča sa Mađarem, kojeg je nokautirao u drugoj rundi, naglasio da je ponosan na svoje crnogorsko porijeklo, kao i da su Srbi i Crnogorci braća.

Srpska diva se na bini pojavila sva u bijelom, a bijela bunda sa krznom joj je stajala predivno. Ceca je pjevala sve svoje hitove, dok je se cijela Budva orila od horskog pjevanja.

ceca1

Foto: Instagram

ceca2

Foto: Instagram

ceca3

Foto: Instagram

U jednom trenutku, dok je pjevala Maskaradu, prema bini je poletjela kapa i šal koju je Ceca uhvatila i fanu poslala poljubac.  

ceca4

Foto: Instagram

Pjevačica se na kraju koncerta zahvalila na predivnoj atmosferi: “Hvala vam na ovolikoj ljubavi”, napisala je na Instagramu. 

ceca5

Foto: Instagram

Izvor: novi.ba

Related posts

KARLEUŠA SVA U ZELENOM DOŠLA NA SNIMANJE ZVEZDE GRANDA: Navlačila je haljinu, a kad su joj vidjeli cipele ZASTALI SU, ŠTA JOJ JE OVO NA NOGAMA? (FOTO)

U R

Nakon što je NOVAK ĐOKOVIĆ NAJAVIO DA SE ZBOG ZDRAVLJA ODRIČE TENISA, oglasila se njegova mama i ISPRIČALA KROZ ŠTA SVE PROLAZI

U R

GLUPAVI ČOMBE IZ SERIJE ‘LUD, ZBUNJEN, NORMALAN’ OŽENJEN LIJEPOM PLAVUŠOM: Kad vidite kako oni danas žive i IZGLEDAJU, PAST ĆETE U TRANS!

U R

Leave a Comment

1 × 3 =