26.8 C
Sydney
14. siječnja 2021.
Magazin

OTVORILA DUŠU, CECA KONAČNO PROGOVORILA O ARKANU PRVI PUT NAKON NJEGOVE SMRTI: Evo šta je radila uoči dana koji joj je PROMIJENIO ŽIVOT IZ KORIJENA!

Folk pjevačica je prošle godine prvi put na emotivan način pričala o ljubavi s Arkanom sa kojim bi, da sudbina nije htjela drugačije, ove godine proslavila 24 godine braka.

Taj 19. februar 1995. godine u sećanju mnogih biće upamćen u znaku svadbe vijeka, kako su je mnogi nazivali. Svetlana – Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan izgovorili su sudbonosno “da”, i to pred pet stotina zvanica u beogradskom hotelu “Interkontinental” i milionskim auditorijumom koji je u direktnom televizijskom prenosu pratio svaki minut, a imuni na ovo vjenčanje nisu ostali ni vodeći evropski mediji.

U ekskluzivnom intervju za “Blic puls” Svetlana se podsjeća na sve dešavalo tog dana, kada je Željko došao po nju u Žitorađu.

arkan

– Taj dan se mjesecima planirao, a ja nisam imala mir dok nisam bila uključena u svaki detalj. Sve sam željela da znam, za sve da se pitam… Sve je bilo po tradicionalnim srpskim običajima. Iskrena da budem, za neke nikad nisam čula do tog trenutka. Bila sam uzbuđena, bukvalno noć uoči nisam mogla oči da sklopim. Imala sam svega 22 godine, a stajem pred oltar sa čovjekom kog volim najviše na svijetu. Mislila sam da je cijeli svijet moj. Sve je bilo kao u pravoj bajci. Željko je vodio računa da sve ide po planu, dok sam se ja sa sestrom brinula oko detalja – otkriva Ceca.

ceca-raznatovic-830x0

Izvor: novi.ba

Related posts

“SVE PLAČE U MENI!” Severina slomljena: “Zatočena sam u Beogradu jer sam došla za svojim sinom!”

U R

REPER DRAKE NAPRAVIO DVA TESTA OČINSTVA JER NIJE MOGAO DA VJERUJE DA JE OVO NJEGOV SIN: A kad je rezultat testa stigao…

U R

U SERIJI “SNAHA” OPČINILA NAS JE LJEPOTA SUREYYE, A OVAKO IZGLEDA U STVARNOM ŽIVOTU: Bez šminke, OVO JE NJENO PRAVO LICE (FOTO)

U R

Leave a Comment