"Bio sam oduševljen kad se moja žena zaposlila" - Saznajvise
8.5 C
Sydney
2. lipnja 2020.
Zanimljivo

“Bio sam oduševljen kad se moja žena zaposlila”

“Bio sam oduševljen kada se moja žena zaposlila. Dobila je posao u jednoj kladionici, a novac je počeo da pristiže.

Bakšiši, čašćenja, plata, ma sa svih strana. Počelo mi je biti sumnjivo, da ima svakodnevno toliko bakšiša.Nisam se nikada kockao, ali po pričama više s gubi nego dobija, a moja žena je svakodnevno dobijala BAKŠIŠ. Jutros sam slučajno trebao do grada i odlučio sam se da posjetim moju suprugu na radnom mjestu.

Bilo mi je čudno obzirm da kladionica radi od 10 sati, da je još uvijek bila zatvorena, a bilo je 11sati i 10 minuta. Izmakao sam se u obližnji park i sačeko da se kladionica otvori i nakon nekih 15-ak minuta moja supruga je otvorila kladionicu iz koje su izašla dva starija muškarca.

Odma mi je bilo jasno, ali sam ostao miran i staložen. Ušao u kladionicu, lijepo je pozdravio i kada sam je htio poljubit nije dozvolila, kao ne smije na radnom mjestu. Pitao sam je otkud je bilo zatvoreno, a ona mi odgovorila da je bio šef i podizao sistem u računaru. Kada sve saberem, šta je radila i zašto me nije hthela poljubiti. Ali nakon što sam dobro razmislio, ma neka radi šta hoće i dokle god donosi “bakšiš” kući. Njena sramota nije moja…”

Izvor: novi.ba

Related posts

Libido moje devojke je poput jednoroga – spominje se ali ne postoji.

U R

AUTOBUSIMA DOLAZE DA PROBAJU NJENE MANDARINE: Evo ko je ATRAKTIVNA PRODAVAČICA MANDARINA o kojoj bruji REGION

U R

POUČNA PRIČA: Ostavio majku u domu jer u njegovoj luksuznoj vili za nju nije bilo mjesta

U R

Leave a Comment