19.8 C
Sydney
30. studenoga 2020.
Zanimljivo

“Mnogi me smatraju sponzorušom, ali ja se tako ne osjećam…”

“Mnogi me smatraju sponzorušom, ali ja se tako ne osjećam. Istina je da sam se udala zbog suprugovog novca i bogatstva koje ima njegova porodica, odnosno željela sam da imam lijep i bezbrižan život, ali nije da ga nisam voljela.

Bila sam spremna život provesti pored njega, ali moj suprug je svakim danom sve više sumnjao u mene, iako je bogat nema samopouzdanje, nikada nije mogao da povjeruje da je neko poput mene, neko ko može imati kojeg god muškarca poželi izabrao njega, da ne pretjeram RUŽNOG… ali jesam!

Svaki dan je bio sve teži… Nakon 3 i po godine braka sam otišla kod najboljeg advokata i podnijela zahtjev za razvod, jednostavno nisam mogla više da izdržim.

Proces je trajao skoro godinu dana, ali na kraju sam uspjela da se odvojim od čovjeka koji u sve sumnja i koji pored svog bogatstva ne zna biti sretan. Iz braka sam trebala izaći sa 500.000 eura na bankovnom računu, kao pola od onoga što smo u braku stekli, ali ja sam dobila samo 300.000 eura.

Iako znam da mi je trebalo pripasti sigorno duplo više… nisam se žalila jer kako sam rekla nisam sponzoruša i novac kao novac me ne interesuje, već sam željela imati lijep i bezbrižan život. A na kraju krajeva ovo smo zajedno stekli dok smo bili u braku….”

BONUS ISPOVEST:

Razvela sam se prije 4 godine, ali imam malu kćerkicu koja je sa mnom ostala. Borim se da joj priuštim sve. Od traženje posla i biroa za zapošljavanje sam digla ruke kada sam shvatila da sa svojim telom postajem mašina za pravljenje novca!

Bila sam godinama udata sa kriminalca, sada kad sam puštena sa lanca, shvatila sam koliko mi muškarci prosipaju prazne priče da bi me odvukli u krevet tako da sam svima jasno davala do znanja da bi bio sa mnom moraš da platiš sine 200 eura , i tako krenem u posao…!

Možemo se viđati ali da ne očekuju ništa. Ako si spreman da platiš za noć, radi sa mnom šta ti je volja. Emocije sam pretvorila u hladnu damu, dajem se samo za novac da obezbedim ćerki bolji život! Osuđujte! Srećno!

Izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

VIC: Zaljubio se bogati Mujo

U R

Muž je često je bio odsutan, kleo se da nema drugu ženu a onda sam saznala najstrašniju istinu

U R

“Svekrva me ošamarila odmah prvo jutro nakon što sam se udala za njenog sina”

U R

Leave a Comment