25.2 C
Sydney
15. siječnja 2021.
Zanimljivo

SVEKRVA MI JE POSLALA OVAJ PAKETIĆ POSLIJE SVADBE: Kad smo ga otvorili, muž i ja smo ZANIJEMILI OD ŠOKA!

​​​​​Užasnuta mlada podijelila je na Reddit-u priču o tome kako je njena svekrva napravila novu burmu za svog sina jer joj se nije svidjela ona koju je bračni par pred vjenčanje izabrao.

  • Počela sam da shvatam da bi moja svekrva željela da ona bude ta koja se udala za mog supruga – otpočela je svoju ispovijest korisnica sajta.
  • Prije nego što smo se vjenčali, tražila je da vidi kakve burme smo izabrali. Pokazali smo joj ih sa zadovoljstvom. Uspjela sam da nabavim dijelove bačvi iz prve pivare koju smo zajedno posjetili, dala sam ih zlataru čijim radom sam bila opsjednuta godinama, da bi ih ugradio u naše burme.

Međutim, mama nije bila nimalo impresionirana izborom, te je odlučila da se umiješa i sama obezbjedi burmu za svog sina. Ova odluka prilično je uznemirila mladu.

  • Prije nekoliko nedelja, moja svekrva pitala je mog muža koja veličina prstena mu odgovara, on joj je odgovorio, i nastavio svojim putem. Kada sam došla kući s posla, našla sam mali paketić namijenjem mom mužu. Budući da ništa nije naručio, pomislili smo da je riječ o kasnom svadbenom poklonu. Kad je otvorio paketić, našao je poruku od svoje majke i muški prsten.
  • Vidjela sam ovaj prsten i pomislila na tebe – napisala je svekrva, i dodala: – Mislim da daleko više odgovara tvom stilu nego burma koju imaš.

Bračni par bio je složan u tome da prsten treba da vrate majci. Međutim, ni to nije bio kraj priče.

  • Kada smo sljedeći put otišli kod nje, ja zaista nisam željela da razgovaramo o tome koliko je neprikladno bilo to što je učinila u vezi sa našim burmama – otkriva mlada u svojoj ispovijesti.

Međutim, njena svekrva pitala je zašto su joj vratili paketić, što je navelo njenog sina da joj objasni zašto je njen postupak problematičan.

  • Objasnio joj je zašto su nam naše burme važne, i koliko nam znače, i da ga je baš briga šta ona misli o tome. Takođe ju je upozorio da nipošto ne napravi neki sličan potez u budućnosti.

Izvor: novi.ba

Related posts

Mislila sam da ne može gore od toga što me muž vara, ali izgledada može…

U R

Šta sam mogla drugo da uradim da se spasim?!

U R

Poštovanje i poverenje treba zaslužiti…

U R

Leave a Comment