20.8 C
Sydney
15. siječnja 2021.
Zanimljivo

“Ja radim u Njemačkoj, a žena me u Bosni vara…”

“Radim u Njemačkoj, fizikalac i mnogo mi je teško i zbog posla i zbog odvojenosti od porodice. Skoro 3 mjeseca nisam bio kod kuće i zamolio sam šefa da mi da par dana slobodno obzirom da je jedan moj prijatelj išao za Bosnu.

Mnogo sam tužan. Nikada nisam ni pomišljao da bi me žena mogla prevariti I TO SA KIM! U braku smo skoro 10 godina, imamo troje djece, sve sam im obezbijedio, ona nikada nije radila, samo se brinula o djeci.

Nisam ženi rekao da ću doći, žalio sam je iznenaditi, ali iznenaido sam sebe. Kuća je bila otključana, ušao sam, a onda u dnevnoj sobi ugledao moju voljenu suprugu sa nekim momkom. Po njegovom izgledu sam zaključio da ima nekih 20-ak godina, skoro duplo mlađi od nas.

Prvo sam mislio da sanjam, par puta sam se dobro ugri,zao za prst, ali ono što sam gledao je i dalje trajalo. Bili su od uzbuđenja van sebe, kao u nekom transu, okrenuo sam se i izašao, nisam želio da pravim scene koje ko zna kako bi završile.

Otišao sam do grada, u hotel i toliko mi je teško. Grozno se osjećam, cijeli svjet mi se srušio. Za koga radim sve ove godine, ZAŠTO… Koliko dugo to sve traje… DA LI SU DJECA MOJA!? Milion pitanja mi je u glavi, a niti jedan odgovor. Ne znam kako. dalje …”

Izvor: novi.ba

Related posts

Mrzim moju ženu i da sam prije nego sam je oženio znao kakva je neradnica i koliki je ljenivac nikada je ne bih ni pogledao…

U R

“Ujutro je otišao negdje nije se ni javio gdje će, čak ni marku za hljeb nije ostavio”

U R

Pokušavali smo dobiti dijete, ali bez uspjeha. Na kraju me muž ostavio zbog toga

U R

Leave a Comment