20.2 C
Sydney
2. prosinca 2020.
Zanimljivo

“Baš sam glupa, moram ovo sa vama podijeliti”

“Baš sam glupa, moram ovo sa vama podijeliti.

Vjerovatno ce većina misliti da izmišljam ali nije tako, već pišem jer sam razočarala samu sebe i apsolutno nemam šta da radim sa životom. Naslijedila sam svoju strinu iz Australije, dobila milione i ostavila dečka, uvijek sam bila nekako siromašna kao i dečko, radio je 2,3 posla samo da imamo. Kad sam se dokopala para htjela sam to samo za sebe i željela sam da probam i druge muškarce, zvijezde, popularne, bogate. I znate šta nedostaje mi moj dečko, ovi nisu ništa posebno.

Dečko ne želi ni da čuje za mene ili novce. Zaslužujem to ali tek sad shvatam da mi je sirotinja i nudle s njim draže nego milioni ovako.

Ispala sam dno dna. Šokirana sam i time da sam za 8 mjeseci sve probala i apsolutno mi je sve to nekako hladno, dosadno, nema tu čar kao mali stan s njim. Htjela bih da mu se vratim ali me neće iako je sam.

A ja sam se dala dobrotvornom radu. Selo odakle smo pomažem, izgradila put, svakom po nešto pomogla… Shvatila sam da su novci prolazni, a da ljubav ostaje zauvijek. U mom slučaju, sve sam prokockala.”

Izvor: novi.ba

Related posts

Imam taze komšinicu, udala se za jednog lika iz mog komšiluka a loži se na mene

U R

“Juče sam otišla u jedno manje naseljeno mjesto kod frizera”

U R

“Od moje ljubavnice sam saznao da me supruga vara…”

U R

Leave a Comment