“Zbunjena sam i ne znam šta da radim” - Saznajvise
22 C
Sydney
31. ožujka 2020.
Zanimljivo

“Zbunjena sam i ne znam šta da radim”

“Kada sam ga upoznala i nakon što smo prvi put bili skupa bilo mi je malo čudno jer je na prsima iznad srca imao istetovirano muško ime.

Bilo mi je baš čudno, a kada sam ga pitala ko mu je toliko bitan, kratko mi je odgovorio dobar prijatelj.Vidjela sam da mu nije drago da o tome priča i nisam više nikada ništa ni započinjala. Mislila sam da mu je neki prijatelj koji je poginuo ili tako nešto.

Nakom preko dvije godine veze, u kojoj mi je iskreno fenomenalno, jer me drži kao malo vode na dlanu, prošli vikend sam šetala sa drugaticom jednim gradskim parkom i šokirala se kada sam vidjela mog anđela, muškarca sa kojim treba da se vjenčam, kako se nedaleko na jednoj klupi mazi sa nekim meni nepznatim muškarce.

Moj momak je homo! Nemate pojma kako sam se osjećala, sreća drugarica to nije vidjela, a sva pažnja joj je bila usmjerena ka meni jer mi je baš bilo loše. I on je mene vidio, kada je poslijepodne došao kući objasnio mi je sve i da je tetovirano ime ustvari ime njegovog momka koji je otišao da živi u Ameriku.

Sve mi je priznao i zamolio da ga razumijem i da pokušamo da nastavimo našu vezu. Stvarno mi je lijepo sa njim, ali ne znam, totalno sam zbunjena nastalom situacijom. Šta da radim?”

Izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

SVI PRIČAJU O KRISTINI KOJA PRODAJE MANDARINE, A ČEKAJTE DA VIDITE KRISTIJANA: Žene poludjele za njim, traže kilo više! (FOTO)

U R

Usred grada pronađena rijetka dvoglava zmija (VIDEO)

U R

Za ovo do sada niste čuli: Jeste li probali pile iz lubenice? (VIDEO)

U R

Leave a Comment

five × four =