"Radim kao stjuardesa godinu dana" - Saznajvise
25.8 C
Sydney
25. siječnja 2020.
Zanimljivo

“Radim kao stjuardesa godinu dana”

“Radim kao stjuardesa i na jednom dužem letu, koleginica i ja smo spremale kolica za servis, neka žena dojurila sa djetetom od oko 4-5 godina i tražila je hitno toalet.

Malčice sam joj rekla da sačeka ispred toaleta jer je bilo zauzeto na šta ona mene izvrijeđa i zgrabi papirnu čašu sa kolica, spusti djetetu pantalone i pusti ga da obavi nuždu tu pred nama bez našeg odobrenja, u čašu.

Ja sa koleginicama gledam u u čudu, sledile smo bez teksta. Šok je uslijedio nakon toga, htjela je da nam pruži čašu! Moja koleginica je odbila da uzme čašu i rekla da sačeka red za toalet i da sama prospe kad bude slobodan… Meni je jasno da je to dijete, i da je normalno da se upiški. Ne bi niko ružno mislio o djetetu.

Ali za takvo ponašanje izgovora nema.

Ljudi treba da budu svjesni da je to avion hermetički zatvoren i da u letu trebaš nekad da trpiš. Sigurna sam da putnici ne bi bili oduševljeni da znaju da neko urnira u čašama i da oni piju iz istih, a tek da ih posliži stjuardesa sa kolica pred kojih je dijete mokrilo, koja drži čašu urnira u rukama. Nekad stvarno ne mogu da razumijem ljude i taj stepen bezobrazluka.”

Izvor: novi.ba

Related posts

POUČNA PRIČA: Vrijeme je postalo novac

U R

“Jedna žena je otišla u kupovinu, na kasi je otvorila torbu kako bi platila, ali..”

U R

“Izašla sam na sastanak sa tipom kojeg sam jednom prilikom upoznala u parku.”

U R

Leave a Comment

11 − 4 =