VIJEST KOJA JE ODJEKNULA REGIONOM: Evo zbog čega SAŠA MATIĆ ODLAZI OD SUPRUGE?! Za 16 godina braka samo je jedno tražio od nje....Priča koja srce para - Saznajvise
13.7 C
Sydney
4. lipnja 2020.
Magazin

VIJEST KOJA JE ODJEKNULA REGIONOM: Evo zbog čega SAŠA MATIĆ ODLAZI OD SUPRUGE?! Za 16 godina braka samo je jedno tražio od nje….Priča koja srce para

Saša Matić uživa u skladnom braku sa Anđelijom, a osmjeha i dobre atmosfere ne manjka u njihovom odnosu. Ipak, kada bi to izostalo, pjevač je priznao da bi momenalno otišao od supruge i više se nikada ne bi vratio.

  • Supruga i ćerke su navikle su da zbog posla često nisam kod kuće i razumiju me. Kada sam kod kuće, trudim se da provedemo kvalitetno vrijeme i da se potpuno posvetim porodici. Često me pitaju da li sam strog ili popustljiv tata, a ja nisam ni jedno, ni drugo jer nikada nisam tu – kaže rekao je i dodaje koja je tajna njegovog uspkešnog braka.

Nema tu tajne. Ljubav, razumjevanje i podrška, a kod mene sve to postoji. Ako me pitate da li moram da se iskupim, jer nisam kod kuće, pošteno da vam kažem, ne iskupljujem se ni sam sebi. Kada sam kod kuće, mora da bude dobra atmosfera, da se slažemo, smijemo i uživamo, a ako nije tako, odmah odem.

sasa-matic-supruga-foto-printskrin-1471157645-969341

Znam da je to sebično, ali to je istina. To isto važi za brak, da je atmosfera između mene i supruge nekada bila loša, otišao bih – otkrio je Saša.

Izvor: novi.ba

Related posts

SEVERININ SVEKAR SE GADNO POVRIJEDIO, ZAVRŠIO U URGENTNOM, CURE DETALJI: Oglasio se Keba, SVE JE ISTINA!

U R

LUKAS POLUDIO! Razvezao jezik ,NE BIRA RIJEČI, VRIJEĐA SVE REDOM – Brena je istrošena, Karleuša bager! A tek šta je rekao za Cecu i Maju!!

U R

Ceca traži od Bogdane da nosi NJENU VJENČANICU OD 100.000 maraka, a kad ju je Veljkova zaručnica vidjela rekla je samo jedno

U R

Leave a Comment