"Dok sam studirala (medicina) jedna doktorica mi je rekla da će muškarac automehaničar teško da traje s mladom ambicioznom doktoricom" - Saznajvise
10.2 C
Sydney
4. lipnja 2020.
Zanimljivo

“Dok sam studirala (medicina) jedna doktorica mi je rekla da će muškarac automehaničar teško da traje s mladom ambicioznom doktoricom”

Dok sam studirala (medicina) jedna doktorica mi je bila mentor za neka istraživanja pa smo se zbližile. Tada mi je rekla da će muškarac automehaničar teško da traje s mladom ambicioznom doktoricom.

Tad sam joj zamjerila jer i pomislila da nema pojma o ljubavi. Udala sam se za svog mehaničara i lijepo smo živjeli. Onda sam došla toga šta mi je ona rekla. Moj posao, specijalizacijacija, kongresi.. voljela sam ga i dalje, ali na svim domjencima predstaviti mog muža s onakvim rukama bio je apsurd.

Inače je pametan čovjek, voli sport, poznaje politiku i donekle načitan ali nekako sam se počela malo i stidjeti pa sam izbjegavala i ići na takva mjesta. On nije tamo bio sretan sa mnom, a ja nisam bila sretna da budem doktorica u lokalnoj ambulanti. Rastasmo se bez ispaljenog metka.

Izvor: novi.ba

Related posts

ODMAH GA UNESITE U KUĆU I BAŠTU: Ovo cvijeće čuva BRAK I TJERA negativnu energiju!

U R

“Sa 18 sam ostala trudna, ne znam sa kim, ne svojom voljom…”

U R

“Djevojku sam upoznao na fakultetu i nakon nekog vremena smo počeli da zajedno i živimo”

U R

Leave a Comment