MARIJA ŠERIFOVIĆ VIŠE NE ŽELI DA BUDE PJEVAČICA?! Obratila se fanovima na svom Instagramu, SADA JE SVE JASNO! - Saznajvise
13.7 C
Sydney
4. lipnja 2020.
Magazin

MARIJA ŠERIFOVIĆ VIŠE NE ŽELI DA BUDE PJEVAČICA?! Obratila se fanovima na svom Instagramu, SADA JE SVE JASNO!

Pop pjevačica Marija Šerifović svojim objavama na Instagramu i Twitteru redovno zabavlja svoje pratitelje, kojih ima u velikom broju.

Danas je na svom Instagramu objavila fotografiju uz zanimljiv opis.

Fanovi na prvu mogu pomisliti da se pjevačica odriče svog posla, međutim, ipak pjevačica samo uživa u svojoj privatnosti.

“Ljudi danas žude da budu što poznatiji. Ja ne. Ja uživam kada sam potpuni stranac… Imam žuti kišobran. Imam sunce. Imam odličnog uličnog svirača. Imam nešto što novcem ne može da se kupi. I u to ime eto da se zna da sam zahvalna”, napisala je Marija.

marija

foto: Screenshot

Izvor: novi.ba

Related posts

BOSANKA SE UDALA ZA AUSTRALIJSKOG MILIONERA, OD NJE STARIJI 34 GODINE: Blistala u vjenčanici, A TEK KAD VIDITE NJEGA (FOTO)

U R

“IMAM SAMO 2 ŽELJE ZA NOVU GODINU”, KARLEUŠA SE NAKON FANTASTIČNOG NASTUPA OBRATILA JAVNOSTI: Evo šta je poručila svima, OVO JE NAJVAŽNIJE

U R

SEKA ALEKSIĆ OKITILA I WC ZA NOVU GODINU, STOMAK DO ZUBA ALI JE TO NIJE SPRIJEČILO DA UKRAŠAVA: Pogledajte kako njeno kupatilo sada izgleda!

U R

Leave a Comment