OVIM JE IZAZVAO LAVINU KOMENTARA Zlatana Ibrahimovića pitali za muslimane, a njegov odgovor je bio ŽESTOK - Saznajvise
10.2 C
Sydney
4. lipnja 2020.
Magazin

OVIM JE IZAZVAO LAVINU KOMENTARA Zlatana Ibrahimovića pitali za muslimane, a njegov odgovor je bio ŽESTOK

Poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović nikada nije igrao za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a postoji samo jedan krivac. O tom slučaju ste mogli čitati na našem portalu nedavno, kada smo o bivšem predsjedniku Nogometnog saveza BiH pisali o krivcu što ponajbolji svjetski napadač ne igra za našu zemlju.

Zanimljivu izjavu dao je Zlatan nedavno komentirajući teške optužbe za muslimane u Švedskoj koji su integrisani u društvo te zemlje već decenijama, ali ih posljednjih godina šikaniraju zbog učestalih terorističkih napada širom svijeta. Mada to nema nikakve veze s islamom.

Zlatan je izjavio nešto što je izazvalo niz odobravanja širom svijeta. Objasnio suštinu.

“Moj otac je musliman, a majka je katolkinja. Ako neko želi istjerati sve muslimane iz zemlje, onda ću sebi ja odrezati tu muslimansku nogu i poslati je u Švedsku”, kazao je jednom prilikom Zlatan komentirajući navode francuskih radikala oko uloge muslimanske zajednice u tamošnjem društvu.

xzlatan-ibrahimovic-is-in-relationship-with-helena-seger-are-they-engaged-know-their-affairs-jpg-pagespeed-ic-cvwegdhvln

Tako to radi gospodin…

Izvor: novi.ba

Related posts

SAMO ŠTO NIJE RODILA, SEKA ALEKSIĆ SA TRBUHOM DO ZUBA OKITILA KUĆU, PA SA PORODICOM POZIRALA ISPRED JELKE: Krila se od medija, a evo kako njeno tijelo izgleda, ŠOK!

U R

150 POLICAJACA UPALO U CECINU VILU, UHAPSILI PJEVAČICU: Oglasila se, EVO ŠTA SE DESILO, CURE DETALJI

U R

SVI PRIČAJU O NJENOM VIŠKU KILOGRAMA: ANA NIKOLIĆ SE SKINULA U KUPAĆI! FOTO

U R

Leave a Comment