ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA KAD UMREMO: Ispovijest djevojke koja se ''vratila iz mrtvih'', ostavit će vas širom otvorenih usta! - Saznajvise
13.7 C
Sydney
4. lipnja 2020.
Lifestyle

ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA KAD UMREMO: Ispovijest djevojke koja se ”vratila iz mrtvih”, ostavit će vas širom otvorenih usta!

Ako ste se ikada pitali kakav je zagrobni život, ovo je savršena prilika da to i saznate! Ovako priča djevojka koja se vratila iz mrtvih nakon kliničke smrti.

‘Iako više nemate svoje tijelo, imate osjećaj kao da je ono tu i da mu ništa ne fali. Odjednom znate sve one stvari koje niste znali dok ste bili živi.

Atmosfera je ispunjena umirujućim šapatima, gomila jedva čujnih glasova kao da pjeva samo za vas., osjetit ćete bezuslovnu ljubav, kao nikada prije!

A onda, kao da je neko pristisnuo dugme i pustio vam vaš život umjesto filma. Možete pogledati bilo koji dio vašeg života, od rođenja pa do smrti, kao da imate daljinski upravljač. Sada možete saznati šta bi se desilo sa vama i kakav bi vam život bio u slučaju da ste donijeli drugačije odluke.

Ponovo ćete se ujediniti s vašom porodicom i prijateljima, pa čak i s vašim ljubimcima

Smrt nije toliko strašna, a Vi ćete nastaviti dalje u svakom slučaju!”

Izvor: novi.ba

Related posts

URASLI NOKAT IZLIJEČITE KOD KUĆE: Trebaju vam samo 2 stvari, ne morate ići “pod nož”

U R

SVE JE VIŠE PAROVA KOJI NE MOGU IMATI DJECU, ovo je najveći razlog zašto ne možete zatrudniti: Nije nepolodnost, već navika koju većina radi

U R

SAVJET ZLATA VRIJEDAN, ODMAH ODREŽITE NOKTE: Medicinska sestra otkrila važnu stvar u vrijeme pandemije!

U R

Leave a Comment