DANAS ŽIVE U LUKSUZNOJ VILI, A EVO U KAKVOM SU STANU NEKAD ŽIVJELI ALEKSANDRA I FILIP ŽIVOJINOVIĆ: Pogledajte unutrašnjost, svi gledaju u jedan detalj! - Saznajvise
22 C
Sydney
31. ožujka 2020.
Magazin

DANAS ŽIVE U LUKSUZNOJ VILI, A EVO U KAKVOM SU STANU NEKAD ŽIVJELI ALEKSANDRA I FILIP ŽIVOJINOVIĆ: Pogledajte unutrašnjost, svi gledaju u jedan detalj!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su prošle godine svoju dugogodišnju vezu krunisali brakom, a ove godine su postali roditelji dječaka Aleksandra.

Zbog toga su preselili u vilu na Bežanijskoj kosi u kojoj danas žive, dok su prije vjenčanja živeli u pevačicinom stanu na Voždovcu.

Budući da su poznati po tome što svoju intimu ljubomorno čuvaju samo za sebe, tek nekolicina fotografija iz ovog ljubavnog gnezda je završila na društvenim mrežama.

1

Foto: PULSONLINE ARHIVA / RAS SRBIJA

Naime, Filip i Aleksandra bi tek s vremena na vrijeme fotografisali poneki detalj svoje porodične sreće, te su njihovi pratioci mogli da “zavire” u njihovu svakodnevicu.

2

Foto: Instagram

Na tim fotografijama se uglavnom nalazio njihov kućni ljubimac koji je paru, prema sopstvenom priznanju, bio odlična priprema za ulogu roditelja malog Aleksandra.

3

Foto: Instagram

Sa druge strane, nijedna fotografija unutrašnjosti vile u kojoj danas žive nije ugledala svjetlost dana.

Izvor: novi.ba


Related posts

Sve kilaže Ane Nikolić, od najmršavije do najdeblje: Na nekim fotografijama je ne možete prepoznati

U R

OVA PJEVAČICA JE BRENINA NOVA SNAHA, DA LI JE LJEPŠA OD PRIJE? Evo u kakvom je odnosu sa budućom svekrvom, OVA SLIKA SVE GOVORI!

U R

EVO ČIME SU SE SRPSKE PJEVAČICE BAVILE PRIJE ESTRADE, BRENA BILA DADILJA, A TEK OSTALE: Mnoge se stide prvog posla!

U R

Leave a Comment

fifteen − two =