19.8 C
Sydney
30. studenoga 2020.
Zanimljivo

“Imam dvije IT firme i uspješan sam biznismen”

“Imam dvije IT firme i uspješan sam biznismen. Jednog kišnog popodneva prije 5 godina sam krenuo kući sa sastanka, međutim shvatio sam da sam izgubio ključeve od auta.

Nesreća je bila što nigdje nikog u blizini nema, a kiša pljušti. Odjednom, pored mene zaustavlja se taksista (momčić od nekih 22 godine) svira i galami:

“Ajde gospodine upadajte!” Na kraju vožnje nije htio da mi naplati, reče mi ionako je išao u mom smjeru i krenuo je kući svakako.

Pitah ga kako mu se mogu odužiti, i on mi reče da je teška situacija, živi sa starcima koji ne rade i da je on jedini izvor doprinosa u kući i da ništa ne mogu za njeg učiniti osim da mu nađem neki posao.

Rekoh mu nije frka malac. Uzeo sam ga pod svoje. Zaposlio sam ga prvo kao komercijalistu i upisao ga na ekonomski fakultet vanredno. Danas radi kao šef finansija u jednoj od mojih firmi.”

Izvor: novi.ba

Related posts

DRUGARICA MI JE POKLONILA SUPER SUKNJU I PONOSNO SAM JE NOSILA IAKO JE BILA MALO ČUDNA: Kad sam pretražila brend i shvatila šta nosim, htjela sam u zemlju propasti

U R

SLIKA KOJA JE ZGROZILA INTERNET, DOTJERANE GOSPOĐE SE SLIKALE ISPRED LUKSUZNE PRODAVNICE: A pored njih OVO, SRAMOTA!

U R

Koja od ove 4 bebe je djevojčica? Odgovor otkriva OVU važnu stvar o tebi

U R

Leave a Comment