UDARNA VIJEST IZ BOLNICE, MEDICINSKA SESTRA OTKRILA ŠTA JE SA SCHUMACHEROM! - Saznajvise
20.5 C
Sydney
17. veljače 2020.
Magazin

UDARNA VIJEST IZ BOLNICE, MEDICINSKA SESTRA OTKRILA ŠTA JE SA SCHUMACHEROM!

Michale Schumacher je na liječenju u Parizu, u bolnici “Žorž Pompidu”, koja je, kako prenose, francuski mediji pretvorena u pravi bunker. Legendarni šampion formule 1 je u ponedjeljak primljen u bolnicu, kako bi bio podvrgnut specijalnoj terapiji matičnim ćelijama.

Slavni sportista se skoro šest godina oporavlja od teških povreda koje je dobio na skijanju, zvanićnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju nema.

“Parisijen”, međutim, prenosi lijepe vesti, jer je poslije višegodišnje kome stupio u kontakt sa medicinskom sestrom, na čijem se odjeljenju nalazi Šumi.

  • Mogu da kažem da je u svjesnom stanju – prenosi njene riječi francuski list.

Čuveni Šumi je 29. decembra 2013. godine pretrpio nesreću na skijanju u Francuskoj, poslije čega je mjesecima bio u indukovanoj komi, iz koje je probuđen u junu 2014. godine i iz Grenobla prebačen u Lozanu.

On je u toj nesreći pretrpio oštećenje mozga i život mu je bio ugrožen, ali izgleda da je uz veliki trud uspeo da opet dođe bar do svjesnog stanja.

Izvor: novi.ba

Related posts

VIDEO KOJI JE ZAPALIO REGION: Pogledajte kako Marija ODMJERA vrckavu pjevaljku, ČAK SE I OBLIZUJE…OVO JE HAOS!

U R

ŽENA IZ LIBIJE GODINU DANA ŠILA SVOJU VJENČANICU Kad su vidjeli rezultat ostali u ŠOKU, NIJE MOGUĆE DA JE OVO SAMA NAPRAVILA! A tek donji dio

U R

UDAJE SE DŽELA RAMOVIĆ?! JEDNOM FOTOGRAFIJOM JE SVE IZNENADILA: Komentari ne prestaju! (FOTO)

U R

Leave a Comment

18 − seven =