PRAVO MALO CARSTVO U MIAMIJU, ZANIJEMIT ĆETE KAD VIDITE: Ovako izgleda Brenina kuća na Floridi, LUKSUZ PRŠTI! - Saznajvise
19.5 C
Sydney
26. veljače 2020.
Magazin

PRAVO MALO CARSTVO U MIAMIJU, ZANIJEMIT ĆETE KAD VIDITE: Ovako izgleda Brenina kuća na Floridi, LUKSUZ PRŠTI!

Kuća s pogledom na more ima tri spavaće sobe, tri kupaonice, dvije gostinjske sobe, a sadrži i teretanu, spa i bazen.

Brena se nije dvoumila kada joj je stigla ponuda iz agencije za nekretnine. Tako inače rade u Americi. Kada je neka kuća na prodaju, a treba se brzo prodati, agencije zovu bogate klijente koji bi ju mogli kupiti, rekao je prijatelj pjevačice.

Lepa Brena (57) i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović (55) kupili su novu vilu na Floridi za 1,5 miliona eura .,

brena

Najprije, agencija je ponudila zamjenu za njihovu vilu koju već imaju na Floridi, uz njihovu nadoplatu. Međutim, kada su Brena i Živojinović vidjeli kakva je kuća nisu htjeli napraviti nikakvu zamjenu već su platili punu cijenu jer, kako kaže njihov prijatelj, ‘prolaze vrlo povoljno’. 

brena1

(Foto: Instagram)

“Nakon što su preuzeli kuću, Brena i Boba su u nju doveli najbolje arhitekte kako bi ju najluksuznije opremili – rekao je prijatelj.   

brenaaa

(Foto: Instagram)

Kuća s pogledom na more ima tri spavaće sobe, tri kupaonice, dvije gostinjske sobe, a sadrži i teretanu, spa i bazen. Na renoviranje je Brena izdvojila 500 hiljada eura. 

12357720-548790188631159-2029955323-n

(Foto: Instagram)

Izvor: novi.ba

Related posts

DŽEJLA RAMOVIĆ OBJAVILA SLIKU, SAŠA JOJ ODMAH KOMENTARISAO: Kad je vidjela šta je napisao, USLIKALA JE I OBJAVILA DA SVI VIDE

U R

DRAGANA MIRKOVIĆ U BRAKU JE SKORO 20 GODINA, A NIKADA NISMO VIDJELI SLIKE SA SVADBE: Evo kako je izgledala u vjenčanici, SADA JE JASNO ZAŠTO KRIJE SLIKE!

U R

OVO JE TETKA JELENE KARLEUŠE, PLAVUŠA KOJA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Evo na koga srpska pjevačica liči, KAO SESTRE?!

U R

Leave a Comment

3 × 4 =