21 C
Sydney
14. siječnja 2021.
Zanimljivo

DRUGARICA MI JE POKLONILA SUPER SUKNJU I PONOSNO SAM JE NOSILA IAKO JE BILA MALO ČUDNA: Kad sam pretražila brend i shvatila šta nosim, htjela sam u zemlju propasti

Lori Farrell bila je jako zahvalna kada su prijatelji i porodica počeli da joj pomažu u pripremama za bebu.

– Bliska prijateljica mi je poklonila ogromnu kutiju odjeće i sitnica koje je koristila njena beba i bila sam presretna. Dok sam to organizovala, našla sam i super trudničku suknju u crno-bijeloj boji. Čim je malo otoplilo, počela sam da je nosim. Bila je, doduše, čudna i činilo mi se da je loše krojena, ali bila je udobna i pokrivala je sve što treba da pokrije – kaže Lori.

No, onda je odlučila da ovaj čudan brend potraži na internetu i tek onda saznala je šta je to nosila sa tolikim ponosom.

– U pitanju je pokrivač za dječije auto sjedište. Tako da, ako se ikada osjećate kao potpuni promašaj, sjetite se trudnice koja je ponosno šetala u presvlaci za auto sjedište jer je mislila da nosi suknju – kaže Lori koja je slikom samo željela da razveseli prijatelje, ali je u međuvremenu post postao viralan.

If you feel like a failure today, just know that I wore a car seat cover a friend gave me because I thought it was a skirt. ????? Itzy Ritzy The Mediocre-ish Mama

Gepostet von Lori Farrell am Freitag, 15. Februar 2019

Izvor: novi.ba

Related posts

“Nakon 10 godina braka jučer sam saznala da me muž nedavno prevario..”

U R

“Radim kao medicinska sestra u ginekološkoj poliklinici…”

U R

“U braku sam s mužem već 11 godina…”

U R

Leave a Comment