JAVIO SE BEOGRAĐANIN KOJI JE JUČER SLUČAJNO SNIMIO GRUA: Samo nekoliko minuta prije tragedije, NIJE NI SLUTIO ŠTA ĆE SE DESITI (VIDEO) - Saznajvise
20.6 C
Sydney
26. veljače 2020.
Magazin

JAVIO SE BEOGRAĐANIN KOJI JE JUČER SLUČAJNO SNIMIO GRUA: Samo nekoliko minuta prije tragedije, NIJE NI SLUTIO ŠTA ĆE SE DESITI (VIDEO)

Jedan Beograđanin sumnja da je juče sasvim slučajno snimio Gruovu posljednju vožnju kajtom, prije nego što je reper tragično stradao na Dunavu u Zemunu.

  • Mislim da sam danas, sasvim slučajno, snimio pokojnog Grua kako vozi kajt na Dunavu kod Zemuna! Bog dušu da mu prosti – napisao je u komentaru na ovaj snimak.

Dalibor Adonov Gru vozio je kajt kad je košava naglo počela da duva, kažu očevici.

  • Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog kanapa i kajt mu je ušao u “loop”, odnosno počeo nekontrolisano da se okreće. Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta u roku od dvadesetak sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov – rekao je za Telegraf.rs očevidac.

Njegovi prijatelji izvukli su ga iz vode i pozvali Hitnu pomoć, međutim ona je samo mogla da konstatuje smrt.

Ta posljednja vožnja, prije nesreće, možda je sasvim slučajno zabilježena telefonom jednog prolaznika, koji nije ni znao šta će se desiti nedugo nakon što spusti kameru.

Pogledajte video:

Izvor: novi.ba

Related posts

KOBIJA PITALI “FEDERRER, NADAL ILI ĐOKOVIĆ”: Odgovorom je razbijesnio Amere, publika mu požela zviždati, EVO KOGA JE ODABRAO

U R

ŽENE SU GUBILE GLAVU ZA JAGIZOM IZ SERIJE “FAZILET I NJENE KĆERI”: Kad vidite ko mu je djevojka u stvarnom životu, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

U R

SVI SU MISLILI DA JE MLADEŽ, ALI NIJE! EVO ŠTA JE U UHU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Konačno rješena misterija TAČKE!

U R

Leave a Comment

one × five =