KARLEUŠA ĆE POLUDJETI KAD ČUJE, DARKO LAZIĆ STAO PRED KAMERE I OVO IZJAVIO: Ovo mu neće oprostiti! (FOTO) - Saznajvise
16.1 C
Sydney
30. svibnja 2020.
Magazin

KARLEUŠA ĆE POLUDJETI KAD ČUJE, DARKO LAZIĆ STAO PRED KAMERE I OVO IZJAVIO: Ovo mu neće oprostiti! (FOTO)

Darko Lazić nedavno je nastupio na najposjećenijem “Music Week festivalu” pred beogradskom publikom koja ga je dočekala ovacijama zbog čega je on bio presrećan.

Ovo je ujedno bio Darkov prvi nastup nakon nezgode koja ga je zadesila, a kako je Lazić istakao, izuzetna čast mu je bila što je nastupao nakon velike zvijezde Ace Lukasa.

Darko je za emisiju “Eksluzivno” istakao da je Lukas izašao na binu da ga pozdravi i da mu čestita, te da mu je njegova podrška veoma bitna, kao i to da od njega uči.

lazic

Foto: Instagram

  • Naravno da sam ponosan, to je ipak velika odskočna daska za mene. Najveći koncert u mojoj karijeri do sada. Bila mi je čast i zadovoljstvo da nastupam pred publikom i što sam pjevao tu sa mnogobrojnih zvijezdama poput Ace Lukasa i Harija Mata Harija. Što se tiče Ace Lukasa, meni je zaista drago što je on izašao na binu da mi čestita i da me pozdravi. Aca Lukas pjeva drugačiju vrstu muzike, ali mislim da imamo sličnu energiju. Lukas ima odličnu komunikaciju sa publikom što ja gledam i učim od njega – rekao je Darko.

Budući da je poznato kako Jelena Karleuša već neko vrijeme vodi rat sa Acom Lukasom, vjerujemo kako joj se ova izjava neće niti malo svidjeti.

Izvor: novi.ba

Related posts

CECA SE UDAJE?! DUGO GA JE KRILA OD JAVNOSTI, ALI VIŠE NE MOŽE: Mlađi od nje, zasmijava je, A TEK KAD ČUJETE ŠTA JE ONA REKLA O NJEMU!

U R

ZORICA BRUNCLIK OBJAVILA POTRESNE VIJESTI, korona virus je u pitanju “ZAJEDNO SMO DIJELILI DOBRO I ZLO, A NA MOJU VELIKU ŽALOST…” :( 

U R

MOMAČKI RAJ! ZANIJEMIĆETE KADA VIDITE KAKO ŽIVI SIN LEPE BRENE: Stefan Živojinović je iz porodičnog doma PONIO SAMO ŠERPE, pa se SAM uselio u stan od 100 KVADRATA! BAHATO! (FOTO)

U R

Leave a Comment