Žena sakrila kameru u svojoj spavaćoj sobi i uhvatila majstora da radi ovu gadost: Potom ju je njegov odgovor totalno izludio

0
623

NE MOŽETE NI DA ZAMISLITE ŠTA SE SVE U VAŠEM DOMU DEŠAVA DOK NISTE TU, ILI DOK NE GLEDATE. KORISTEĆI SKRIVENE KAMERE, USPJELI SU DVA MAJSTORA UHVATITI KOJI SU POKUŠALI DA VLASNIKE KUĆE PREVARE.

Reklamirali bi se da rade svoj posao za 29 dolara, nakon kratkog pregleda kuće ustanovili bi kako je ozbiljan posao potreban da se u čišćenje uloži.

Jedan majstor koji ima sertifikat je posmatrao preko kamera cijelu situacija, kada je izašao ispred majstora, oni su znali da su uhvaćeni.

Gledajući ovo, ne trebate izgubiti povjerenje u servisera ili majstora, ali ako neko podiže cijenu toliko, potražite još nečije mišljenje, nemojte da žurite.

Od 29 do preko 200 dolara bi skočile cijene kod jednog vlasnika i 700 dolara kod drugog vlasnika bi skočilo.

Vlasniku uzmu tih 700 dolara, a sve što urade je zapravo da oni stoje, prave se rade.

A kada bi prošlo neko vrijeme, vratili bi se do vlasnika, rekli da su mukotrpan posao odradili.

Jedna od najgorih stvari tokom ljeta može da bude pokvarena kliba, koje mogu da se dese ljudima, ali nemojte dozvoliti da zbog toga ostanete bez svog mukotrpnog zarađenog novca.

Sada vam ostavljamo da pogledate ovaj video zapis i sami, da se uvjerite o čemu je to riječ ovdje, sigurno ćete bez teksta ostati baš kao što smo i mi

Izvor: dobardan.info

LEAVE A REPLY