Video iz Turske zgrozio cijeli svijet: Otac svezao kćerku (13) za kombi i vozio, razlog je zaista bizaran

0
941

Pojedini roditelji imaju zaista čudne mjere odgoja, sigurno ste na svojoj koži osjetili kako odgojno-popravne lekcije mogu biti bolne, posebno na Balkanu gdje roditelji često svoju djecu vaspituju batinama. Nekada ostanemo bez teksta kada se pojave video dokazi šta sve pojedinci rade i kako se iživljavaju na svojoj djeci.

Ovaj video je snimljen u Turskoj, a mnogi nisu vjerovali šta vide. Naime, jedan otac je snimljen kako vozi kombi, a na kraju je zavezana njegova 13-godišnja kćerka. Zamislite da ju je tako zavezanu vozio.

To nije moglo proći neprimjećeno, neko je snimio video i objavio na društvene mreže. Video je mnoge zgrozio i ubrzo se proširio društvenim mrežama. Svi su osudili ovakav postupa, a policija je na osnovu registracija došla do tog oca. Bili su primorani da privedu čovjeka koji ima osmero djece.

Pitali su ga zašto je uradio takvo nešto. Nisu očekivali da će reći kako je njegova kćerka tražila da se vozi tako, što je opet bilo bizarno, jer je poslušao kćerku. Zavezao ju je, pa je bila sigurno kako nije mogla da padne, tako on tvrdi.

Porodica je rekla kako se bez potrebe digla panika. Ne znamo stvarno o čemu su razmišljali. Djevojčicu ovako zavezati i onda očekivati da se to prihvati kao normlano. Ko o zna šta je ovom čovjeku bilo u glavi kada se odlučio na ovakav potez, bez obzira koliko voljeli svoju djecu, ne možemo ispuniti svaku njihovu želju i zahtjev.

Ovdje možete pogledati video koji je šokirao javnost, da li biste vi napravili ovako nešto.

Izvor: viralnodanas.info

LEAVE A REPLY