UHVATILA SE ZA GLAVU: Kija upala u OZBILJAN PROBLEM, niko nije uspeo da joj pomogne!

0
474

Pobednicu prve sezone “Zadruge”, rijaliti programa koji iz dana u dan pomera sve granice, pevačicu Kristinu Kockar poslednjih dana prate novinski naslovi da je božićne praznike provela u svom stanu sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Međutim, te glasine Kristina je odmah demantovala u intervjuu koji je dala za najbrži portal u Srbiji – Pink.rs i tom prilikom rekla kako Sloba nije dolazio u njen stan za vreme praznika kao što se pisalo.

Naš paparaco nekoliko dana nakon praznika uslikao je Kristinu Kockar na jednom parkingu, a tom prilikom izgledala je veoma zabrinuto.

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Kija je primetila da je prednja guma na njenom automobilu malo drugačija od ostalih, zbog čega se prvo uhvatila za glavu, a zatim je počela da proverava ostale pneumatike na svom četvorotočkašu.

Autor: Pink.rs

S obzirom na to da je bila sama u tom trenutku i da se Kristini nije našao nijedan muškarac kako bi joj pomogao, ona je uzela stvari u svoje ruke, a nakon uspešno otklonjenog problema, Kockareva je bezbedno nastavila svoje putovanje po ulicama Beograda.

Autor: Pink.rs

Izvor: pink.rs

 

LEAVE A REPLY