TUGA GA OBUZELA KAD JE SAZNAO: Lekari saopštili Darku OVE NOVE detalje – Oglasila se i njegova MAJKA

0
1753

Najnovije informacije o oporavku pevača.

Pevač Darko Lazić pobesneo je kad je čuo da će na terapije ići u invalidskim kolicima. Kako piše “Kurir”, folker koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, odbijao je da sedne u kolica i insistirao na tome da do prostorije za elektroterapiju ide uz pomoć štaka.

S obzirom na to da je u KBC Zemun ležao više od mesec dana, mišići su mu atrofirali i jedna noga mu je operisana, pa on još uvek nije sposoban da se samostalno kreće. Otkako je prošlog četvrtka došao u Selters banju kod Mladenovca, dosta je napredovao i počeo je da sedi, ali još uvek nije spreman za samostalno kretanje, pa su mu neophodna kolica.

– Nije hteo ni da čuje za kolica. Baš se rastužio. Pokušao je da ih izbegne, predlagao je da odmah nauči da hoda na štakama, ali su mu doktori i terapeut objasnili da je to za sada nemoguće. Rekli su mu koji je proces lečenja i smirivali ga sve dok nije popustio. Lazić je, inače, poslušan pacijent, i uklapa se u sve programe i brzo napreduje. Ima jak organizam, a njegova želja za oporavkom je velika, što na kraju i pokazuju zadovoljavajući rezultati. Jedini problem je bio taj sa kolicima – otkriva za “Kurir” izvor iz Centra za rehabilitaciju u Mladenovcu.

Ova saznanja potvrdila je i pevačeva majka Branka, koja boravi sa njim u banji.

View this post on Instagram

❤❤❤

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on

– Nemojte molim vas da ga snimate. Ako vidi svoje slike u kolicima, rastužiće se i neće mu biti dobro – rekla je Lazićeva majka, a onda je Darko objasnio:

– Ide nabolje! Staću uskoro na noge! Prezadovoljan sam ovde, osoblje i doktori su divni. Danas sam imao treću terapiju, bolje se krećem naravno, i brže i lakše. Počeo sam da ustajem sam. Bitno je da budem pozitivan, sve radim uz osmeh i samo tako mogu da se oporavim. Ovo što mi se dogodilo mi je za nauk. Odsad samo pamet u glavu, ovo mi je najveća životna lekcija – rekao je Darko.

Izvor: srbijadanas.com

 

LEAVE A REPLY