SEĆATE LI SE ODBEGLE MLADE IZ BIH: Elda je uzela pare i pobegla sa svoje svadbe, sada je bivšem mužu rodila sina i sve raznežila porukom na Fejsbuku!

0
495

Bosanska sapunica u kojoj je glavnu ulogu imala Elda Mujčin iz Gradačca dobila je svoj epilog.

Ona je na Facebooku objavila da je postala majka. Reč je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobegla sa svadbe sat pre ponoći.

Nedavno je Elda objavila sliku bebe i emotivan status: „Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan.“

Od brojnih prijatelja dobila je čestitke, ali od Huseljića, s kojim u braku nije provela ni 24 sata, ni traga ni glasa. Ne oglašava se ni na društvenim mrežama. Slike sinčića objavila je početkom maja, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

“Sine moj, ti se nećeš sećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mesec, tiho šaputala tebi i sebi: “Možemo mi ovo.” Ti se nećeš sećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: “Zdravo, dušo.”

Ti se nećeš sećati kako si, kao čarobnim štapićem, izlečio moj slomljeni duh. Kako si zacelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena pre nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio”, napisala je Elda Mujčin.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Za svog sina napisala je da je „najljepša beba“. “Nećeš se sećati onih noći kad sam odlazila na spavanje i osećala beskrajni strah zbog toga što sam mama. Da li sam dovoljno dobra?

Da li sam zabrljala bezbroj puta već do sada? Da li sam ja u stanju da budem onakva mama kakvu ti zaslužuješ? Ni sanjala nisam da se nečijoj sreći i uspehu mogu toliko radovati! Nećeš se sećati, ali ja hoću”, navela je Mujčin na Facebooku.

Izvor: kurir.rs

LEAVE A REPLY