RUGALI SU JOJ SE SVI: Djevojka se prepolovila kako bi mogla stati u lijepe uske haljine, ljudi kad je vide padaju u nesvijest

0
819

U skidanju viška kilograma mladu Australku Josie Desgrand motivirale su slike s Instagrama. Sa 16 godina je imala čak 127 kg i znala je da nešto mora poduzeti.

Često je u školi i društvu bila predmet sprdnje i izrugivanja. Bilo joj je dosta toga, htjela je kao i druge vršnjakinje nositi lijepe uske haljine i osjećati se zgodnije. Kilogrami su joj oduzimali samopouzdanje.

Slikala se iz više kuteva kako bi lakše pratila svoj napredak i kako bi mogla vidjeti kako je nekad izgledala. Prehrana s manje ugljikohidrata i što manje šećera pomogla joj je da se spusti na 90 kg, a tada je sebi zadala sljedeći cilj. Htjela je skinuti i ostali višak pa je počela ići u teretanu. Na Instagramu je objavljivala što jede te općenito pisala o svom napretku. Odjednom joj se nisu više smijali nego hvalili. Pratitelji su počeli tražiti i njene recepte.

Josie sada ima 63 kg, što znači da se doslovno prepolovila. Konačno može nositi haljine kakve je oduvijek htjela, a slike pokazuju kako je u godinu dana skroz promijenila svoj život.

aa

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY