Pronađeno potresno ljubavno pismo na Arkanovom grobu koje nije pisala Ceca, evo šta piše u njemu

0
418

Grob Željka Ražnatovića Arkana ne posjećuju samo njegova žena Ceca i djeca Veljko i Anastasija, već i, kako navodi Kurir, žena srednjih godina koja je ostavila potresno ljubavno pismo.

Ljudi koji rade na Novom groblju rekli su, navodno, novinarima dnevnog lista da je nepoznata gospođa došla prije nekoliko dana i ostavila cvijeće u vazi. Poslije tog saznanja novinari su obišli Arkanovu vječnu kuću i, kako navode, pored cvijeća našli i pismo u providnoj fascikli.

Kako oni prenose, u pismu stoji ovo:

– Dragi moj, pišem ti sada jer znam da je prošla godišnjica, da su bili svi, ali ne i ja. Ja sam došla onako tiho, kao što si ti dolazio k meni. Voljela sam te više od života i voljeću te zauvijek, jer si ti bio moj heroj. Znam da si nepravedno otišao na onaj svijet. Znam da je ludo što ovo radim i znam da te je Ceca mnogo voljela, kao i ti nju, i znam da bi ona život dala za tebe.

– Ovo je prvi i posljednji put da dolazim na tvoj grob, i zato ti ostavljam ovo pismo, da dio mene bude uz tebe. Kiša je i hladno je, a tako je godinama bilo u mom srcu. Tigre moj, počivaj u miru. Zauvijek tvoja prijateljica, koja te čuva u srcu – napisala je još u pismu žena koja se potpisala samo inicijalom N.

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY