POJAVILA SE PRVI PUT NAKON POROĐAJA, MEGHAN SKINULA RUKAVICE I CIJELI SVIJET JE ŠOKIRANO GLEDAO U DETALJ NA NJENOJ RUCI: Ljudi ne prestaju pričati o ovome!

0
448

edavno se Meghan Markle na tradicionalnom događaju “Pozdrav bojama” u Londonu pojavila prvi put poslije porođaja, a pažnju javnosti privuklo je i njeno upečatljivo izdanje.

Vojvotkinja od Saseksa je bila u teget boji od glave do pete, a sve je upotpunila interesantnim fascinatorom i rukavicama u istom tonu.

Kada je skinula rukavice uslijedilo je pravo iznenađenje, ali su britanski mediji to prenijeli tek sada…

Naime, Mehgan je pokazala novi vjerenički prsten, dvije godine nakon što joj je Harry darovao prvi.

(Foto: Profimedia)

Podsjetimo, Harry je 2017. svoju izabranicu vjerio prstenom koji je u sebi sadržao dva dijamanta iz lične kolekcije njegove pokojne majke – princeze Dajane. Taj prvobitni prsten imao je pun obruč od žutog zlata, dva manja dragulja koja smo već pomenuli i jedan veliki dijamant koji je birao sam princ Harry, a nabavio ga je u Bocvani što je bila svojevrsna simbolika – s obzirom da je ovo paru bila prvo zajedničko putovanje.

Prsten je dizajnirala i napravila kompanija “Cleave and Company”, koja je i uglavnom zadužena za kreiranje svog nakita i medalja britanske kraljevske porodice.

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY